tiistai 17. kesäkuuta 2014

Facebook ottaa yliotetta

Kirjoitin facebookiin päivän tekstiä, kun yht´äkkiä jouduin siitä ulos ja kehotettiin rekisteröitymään. Vaikka tein sen kuinka monta kertaa tahansa, ei sitä koskaan hyväksytty, koska en suostunut poistamaan niitä, joita olen pyytänyt kavereikseni, mutta jotka eivät ole vastanneet. Jos facebook on näin määräilevä, tuntuu, että koko sivusto saa puolestani jäädä silleen, vaikka minulla on 3.500 kaveria, jos sivusto todella päättää puolestani, etten saa pyytää niitä kavereikseni, joita olen klikannut siinä tarkoituksessa. Kai meillä asiakkaillakin jotain sanan sijaa on omissa asioissamme. Mihin voisi valittaa?

KUn tänään ammulla odottelin kello 8.23 junaa Parkanon asemalla, sateli lumihiutaleita. Se ei suinkaan ollut edes ainutlaatuista, Lapissa on ollut jopa juhannusviikon ennöätyspakkanen 6-7 astetta ja kova lumipyry.

Kun päivällä ilmeni vapaata, lähdin lenkille, mutta palasin ulko-ovelta hakemaan veryttelypuseroa T-paidan päälle, kun oli rakkasade. Palatessa ei enää satanutkaan, pikemminkin koko lenkin ajan paistoi aurinko, vaikka tuuli olikin kovaa. Kävin Laakso kentältä Keksupuistossa kääntymässä Etelä-Haakassa.

Täysistunnossa oli vaatimattomasti 39 asiaa, joista nuijin kello 18-20 kaikki kohdasta 5 alkaen, siihen asti oli pitempiä asioita kuten vuoden ensimmäinen lisätalousarvio ja lakiuudistus kuntien valtionosuuksista. Loput menivätkin sitten sutjakkaammin, jopa Etelä-Konneveden kansallispuisto toisessa käsittelyssä, vaikka monet meistä ensimmäisessä käsittelyssä halusimmekin nimeksi Rautalammin-Konneveden kansallispuisto.

Kävin myös Virton lähetystössä Viron voitonpäivän vastaanotolla, joka samalla oli suurlähettilään lähtijäisjuhla. Perussuomalaisten ryhmässä oli myös keskustelu käytyjen EU-vaalien tiimoilta. Endin olen mukana tunnin verran ennen kuin vuoroni puheenmiehenä alkoi istuntosalissa.

Ei kommentteja: