maanantai 28. heinäkuuta 2014

Helleviikonloppu

Aikasmoinen helleviikonloppu takana. Tähän ikään kaikissa papin toimituksissa olen uskollisesti käyttänyt omaa papinkappaa, mutta kyllä nyt on täytynyt hellittää. Toimitushetkellä on päällä ollut valkoinen alba ja sen jälkeen vain musta puku papin sokeripalapaidalla, joka on jopa lyhythihainen. Näin on vähän ilmavampaa!


Papillisia tehtäviä kertyi viikonlopun jokaiselle päivälle, vaikka oli siis myös Honka-Hölkkä ja Honkajoen markkinat. Perjantaina ja lauantaina oli kumpanakin päivänä hautaan siunaaminen muistotilaisuuksineen. Toinen Kankaanpäässä, toinen Jämijärvellä. Lauantaina myös käytiin onnittelemassa 93-vuotiasta veteraania.


Sunnuntaina vuorostaan olimme ensin rippijuhlissa Jämijärvellä. Illalla täällä facebook-sivuillakin paljon näkynyt juhlalliset avioliiton siunaaminen ja sen jälkeen jatkettiin hienon uuden ja samalla jopa 200 vuotta vanhan kodin siunaamisella. Kaiken kaikkiaan vaikuttava ja hieno tilaisuus Merikarvian Lankoskella, ihan Siikaisten rajan pinnassa kalkkikaivokselle vievällä Otamontiellä. Hans Peter tehnyt valtavan urakan siirrettyään ja entistettyään kaksifooninkisen pitkän Santin-Vuoksisen asuintalon Kankaanpään Kyynärjärveltä. Onnea ja siunausta etiäkkin päin

Ei kommentteja: