perjantai 25. heinäkuuta 2014

En taaskaan pahoittanut mieltäni

Mikähän mättää, kun en taaskaan voinut niin mieltäni pahoittaa, vaan olla todella tyytyväinen, kun ajelin uutta tuliterää päällystystä pitkin pohjanmaantietä Kankaanpäästä Honkajoelle yli 700 osanottajaa keränneeseen Honka-Hölkkään. Ei todellakaan voinut olla muuta kuin erittäin tyytyväinen meidän Satakunnan 9 kansanedustajan aikaansaannoksiin tältäkin osalta tietysti yhdessä myös kaikkien muiden hankkeessa mukanaolijoiden kanssa.


Yhteistyö on voimaa, eikä pelkkä pisteiden keräily välttämättä tuota mitään. Teimme Satakunnan kansanedustajina aloitteen mainitun tien kunnostamisesta, olihan se monin paikoin mennyt jopa tieturvallisuudenkin kannalta vaaralliseen kuntoon. Emme kuitenkaan jättäneet aloitetta virallisesti eduskunnan kautta, vaan jätimme aloitteen laatikkoon, josta se eduskunnan istuntosalin työpöytäni laatikosta vieläkin on löydettävissä. Sen sijaan puhuimme ministeri Merja Kyllöselle, olihan joukossamme myös hänen puoluetoverinsa Jari Myllykoski. Pohjoisen tyttönä Merja on tottunut pistämään tuulemaan ja nyt nähdään tulos! Jo aiemminhan erinomaiseen kuntoon oli saatettu väli Honkajoki-Pohjanmaan raja. Olisi saanut Merja jatkaa ministerinä, meneekö meppinä hänen lahjansa toissijaisiin asioihin?


Niin ja pääasiaan Honka-Hölkässä oli todellinen ennätyslämpimän viikon mukainen sää, jonka piikkiin voi laitta, että 7 km matkalla kului nyt aikaa 37.29 kun viime vuonna matka taittui 1.08 vähemmässä ajassa. Tyytyväinen täytyy kuitenkin olla, juostiin eduskunta-avustajani Jari Koskelan kanssa yhtä matkaa ja saatiin sama aikakin. Hänellä vaan on jalkavaivoja, jotka ilmenevät vähänkin nopeammassa vauhdissa. Komia kisa kaiken kaikkiaan, eka kerran kuuluttaja jopa haastatteli eduskunnan varapuhemiestä, tuskin vastaavaa kovin usein jälkeeni kiertää Honka-Hölkän pidempää eikä lyhyenpääkään reittiä.

Ei kommentteja: