keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Aina sattuu ja tapahtuu

Julkisen sanan neuvosto antoi sitten langettavan päätöksen äänin 10-1 Iltalehden julkaisemasta Kaarina Hazardin pilkkakirjoituksesta Tony Halmeen kuoleman jälkeen. Eikö lehden pitäisi vetää johtopäätöksiä, jota me 20.000 fagebook-ryhmäläistä olemme jo ehdottaneet vaatiessamme Hazardin erottamista kolumnistin tehtävästä. Tätä odotamme boikotoimalla siihen asti irtonumeroiden ostamista.

Eduskuntavaalien naisäänikuningas Marja Tiura on poliisitutkinnan kohteena kuten ex-ulkoministeri Ilkka Kanervakin, kumpikin ihme kyllä kykypuolue ja gallup-johtaja kokoomuksesta. Vaalirahasotkuista Nova Groupin rahoittamina. Tiuralta on pitkä haastattelu päivän Apu-lehdessä, jossa hän myös kertoo hallitusneuvotteluiden aikaisesta kaupankäynnistään siirtymisestä kepuun. Itse hän väittää kepun puoluesihteeri Korhosen kääntyneen hänen puoleensa, uutisissa Korhonen väittää asian olleen täysin päinvastoin, ja myös Tiuran vaalirahoittaja ja asiamies Merisalo tuo lusikkansa soppaan sanomalla Tiuran pyytäneen häntä neuvottelemaan asiasta, kun Tiura huomasi jäävänsä ministeripaikkaneuvotteluissa kokoomuksen taholta mopen osalle. Taitaa luu jäädä kouraan eduskuntavaaleissakin, eipä ihme että arvon rouva harkitsee jo ehdokkuuttaan. Eli tekeekö Karpelat, hänhän ei enää uskaltaudu ehdokkaaksi.

Ulvilan surmajutussa aviopuolison murhasta on syytettynä vaimo, jota aluksi ei lainkaan epäilty, vaan etsittiin punaisella autolla liikkunutta kookasta miestä. Kun tätä ei ole löytynyt, ovat epäilyt kohdistuneet aviovaimoon. Se tuntuu ihmeeltä, kun nyt on julkistettu puhelinkeskustelu, jossa surmattu aviomies kysyy, poistuiko se mies jo. Kovin mysteeriseltä tuntuu koko juttu.

Olen siirtänyt enemmän yleisempääkin kiinnostusta herättäviä päivän blogejani Uuden Suomen blogi-sivustalle niin kuin nyt on kolmesti tehnyt Timo Soinikin. Näin blogimme ovat helpommin useamman saavutettavissa. Timo nousikin heti luetuimmaksi blogistiksi. Omiakin kirjoituksiani ovat myös jo monet kommentoineet. Tänne omalle blogisivustolleni ei niin kovin moni varmaankaan osaa tulla.

Ei kommentteja: