lauantai 19. kesäkuuta 2010

Matti sai lähteä

Vuosien saatossa on saanut kirjoittaa monta blogia Matista, tänään pääministerin paikastaan eroanomuksen jättäneestä sattumapääministeristä, värittömästä miehestä, josta kuitenkin on riittänyt kirjoittamista milloin mistäkin vähemmän harmaasta tempauksesta niin naismaailmassa kuin puoluerahoituksessakin. Hallituksen päämiehenäkään hän ei ilmeisesti ole ollut nostamassa puolueensa kannatusta, joka rypee pohjamudissa 18 % seutuvissa. Niinpä ei monikaan tainnut jäädä kaipailemaan tätä Nurmijärven tuppeesahatun lautakasan omistajaa!

Eipä ihme, että keskustapuolue vaihtoi puoluekokouksessaan koko puoluejohtonsa täysin uusiksi jättämällä vanhat parrat sivummalle. Myös vielä tosin nuori, mutta vain suuria puheita esittänyt, pieniksi jääneitä ja jopa vääriä tekojaan puolustellut puoluesihteerikin sai mennä. Mauri on tehnyt tehtävänsä, Mauri sai mennä.

Keskusta yrittääkin nyt kirkastaa kuvaansa ryvettymättömällä puoluejohdolla keulakuvana pelkkiä kymppejä todistukseensa aikanaan kerännyt Mari Kiviniemi, Jalasjärven tyttö, mutta nyt pääkaupungistunut. Yleensä Helsinkiin juuttuneille kepun johtajille on käynyt kalpaten. Esimerkkeinä Paavo Väyrynen, Esko Aho ja Anneli Jäättenmäki. Saas nähdä, miten nyt tytön käy, kestääkö etelän median ryöpytyksen.

Ainakin peruskepulaisten maaseudun isäntien kestokyky on koetteilla aivan samoin kuin rasvanahkaisten duunarien seuratessa johtajiensa Jutta Urpilaisen ja Mickel Jugnerin kannanottoja maan ja taivaan väliltä, mutta joilla ei paljoa leipää levennetä. Kyllä taitaa edelleen olla tilaa meillä lähes 10% kannatuksen saaneella Timo Soinin PerusSuomalaisten joukolla puolustaessamme tavallista pienituloista Suomen kansalaista maahanmuuttoryntäystä ja rahojen lahjoittamista Kreikaan yms. vastaan.

Ei kommentteja: