perjantai 10. syyskuuta 2010

PerusSuomalaisten kristillisen ryhmän kannanotto

Julkilausuma

Perussuomalaisten kristillinen toimikunta kokoontui Ruusulan keilahallin kabinetissa Helsingissä 10.09. 2010 pohtimaan sukupuolineutraalia avioliittolakia sekä uskonnonopetuksen vähentämistä kouluissamme ja sen korvaamista draaman ja etiikan opetuksella sekä näiden vaikutuksia yhteiskunnassamme.

Mikä on seuraava askel sukupuolineutraalisuuden jälkeen?

Toimikunnan mielestä avioliitto on miehen ja naisen välinen ja pitää sukupuolineutraalin avioliittolain valmistelua ja lain tuomista eduskuntakäsittelyyn moraalisesti ala-arvoisena ja Raamatun vastaisena toimintana. Tällaiset lakimuutokset tulee äärimmillään tulevaisuudessa johtamaan täydelliseen kristillisten arvojen pimentymiseen. Mikä olisi seuraava vaihe, jos kaavaillun kaltainen moraalinen rappio saa jatkua kyselee toimikunta huolestuneena?
Sukupuolineutraalin avioliittolain vastustaminen jo valmisteluvaiheessa on tärkeä asia yli poliittisten rajojen. Väärämielinen kehitys on saatava pysäytetyksi maassamme. Tuo kehitys tulee viemään yhteiskuntamme yhä pahenevaan pahoinvointiin.

Moraalittomuuden lisääntyminen vaikuttaa voimakkaasti yhteiskunnassamme.

Perususkonnonopetuksen vähentyessä kouluissa hämärtyy ihmisten käsitys oikeasta ja väärästä ja tämä johtaa ihmisen pahoinvointiin yhteiskunnassamme. Raamatun ilmoittama toimintamalli on tarkoitettu ihmisten suojelemiseksi eikä suinkaan Sana ole alistamista tai tasa-arvoisuuden väheksymistä, toteaa toimikunta. Kouluissa on säilytettävä nykyinen uskonnonopetuksen taso, jolloin ihminen saa elämänsä matkalleen oikeanlaiset eväät, jotka auttavat niin myötä- kuin vastamäessäkin. Mitä enemmän erkaannumme Raamatun sanasta, sen enenmmän ohdakkeita kasvaa ihmisen elämän polulla. Yhteiskuntamme pyrkii muuttamaan oikean vääräksi ja väärän oikeaksi.
Liiallinen vapaamielisyys tuhoaa vuosikymmenien hengellisen työn korkean moraalin ylläpitäjänä.

Ei kommentteja: