keskiviikko 22. joulukuuta 2010

PerusSuomalaiset erottuu edukseen

Joulun odotuksessa ankaran pakkasen kourissa kärvistellään ja ihmetellään maailman menoa. Viimeksi tänään Ylen ilmoittamaa ruotsinkielisten keskuudessa teettämää tutkimusta, jonka mukaan heistä lähes 40% ei kannata pakkoruotsia. Saman linjan edustajaksi on julistautunut myös rkp:n varapuheenjohtaja. Uutta tietoa ei puolueen puheenjohtaja Stefan Wallin kommentoi. Niinpä pakkoruotsin puolestapuhujaksi on joutunut nousemaan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ulla-Maj Wideroos puhuen hyötyruotsista ja mainiten puolueista ainoastaan PerusSuomalaisten vastustavan pakkoruotsia. Ilmaista mainosta siis satelee ja näin entistä useampi vahvistuu puolueemme kannatuspäätöksessään. Siksi selkeästi PerusSuomalaiset erottuvat omaksi muista erillään olevaksi vaihtoehdoksi.

Tällaisia PerusSuomalaisten kannatusta lisääviä asioita, jossa PerusSuomalaiset ovat lähes yksin, on myös eduskunnan hyväksymä aselain muutoksen kiireellinen käsittely, joka varsinkin hallituspuolueiden ja sdp:n voimalla runnottiin läpi. Näin lääkärille tuli ilmoittamisvelvollisuus aselupaa haettaessa eikä hanketta käsitelty perustuslakivaliokunnassa, vaikka kansalaisten perusoikeuksiin puututtiin. Näin vaikeutettiin laillisten ampuma-aseiden omistajien, metsästäjien ja ampumaurheilun harrastajien toimintaa. Heidän yhteinen järjestönsä ampuma-aseiden omistajien oikeusturvaa ajava NRA onkin korottanut lakiesityksen hylkäämistä valiokuntakäsittelystä lähtien ajaneen PerusSuomalaiset arvoon arvaamattomaan. Suosittelen käymistä yhdistyksen sivulla ja katsomista lumisateessa pidettyä puheenjohtaja Runo K. Kurkon joulupuhetta kansanedustajille. Selvää puhetta selvällä Suomen kielellä.

Suosittelen myös Timo Soinin uusinta plokia esim. Uuden Suomen sivuilla, myös Iltalehdessä.
Hän kirjoittaa poliittisesta munkkilatinasta, jota kukaan ei ymmärrä eikä ilmeisesti ole edes tarkoitettukaan ymmärrettäväksi. Otsake on kuvaava: Jakovara, Kestävyysvaje ja Poliittinen lukutaito. Timo itse sen sijaan sanoo asiat halki ja jokaiselle ymmärrettävällä tavalla. Siksi hän nouseekin niin suosituksi politiikkojen joukossa.

Ei kommentteja: