lauantai 13. elokuuta 2011

Monenlaista tapahtuu

Tänään lauantaina on taas ollut monenmoista. Jussi täytti 50 vuotta, Jussi Halla-aho uskaltautui benji-hyppääjäksi. Meillä laitettiin autotallin ja kadun väliin kivetys.

Jussi on kaikkien kankaanpääläisten rakastama, joka valoisalla olemuksellaan kuuluu kaupungin katukuvaan. Hänellä on säännöllinen viikkorytmi, johon kuuluu neljänä päivä työkeskuksessa työskentely ja muillekin päiville on oma ohjelmansa. Meitä Jussin sukulaisia ja ystäviä oli kerääntynyt juhlimaan päivänsankaria suuri joukko. Jussi itse oli suunnitellut ruokalistan ja lauloimme hänen suosikkilaulujaan kuten Saku Sammakko ja Lapin kesä. Lahjaksi lähes frakkiin hienosti pukeutunut sankari oli toivonut punaisia ruusuja, ruusun kultakin ja kukkameri olikin komea, kun lopuksi kukkakaupan Pekka toi peräti 50 ruusua sisältävän korinkin. Aivan niin kuin laulussa sanotaan, siellä kaikilla oli niin mukavaa, mutta kaikkein tyytyväisin oli Jussi itse.

Jussi Halla-aho ilmeisesti oli vaalitohinassa luvannut hypätä benji-hypyn. PerusSuomalaiseen tapaan myös hän täytti lupauksensa kuten minäkin omasta puolestani palkaamalla ne kaksi hoitotyöntekijää Tainan ja Sirpan. Facebookissa on nähtävissä tämä 150 metristä tehty hyppy.
Kaamean näköistä eikä taitaisi ainakaan oma uskallukseni moiseen riittää, mutta Jussi näyttää olevan melkoinen kylmäpää. Hyvin selvisi seikkailustaan ja lopuksi kehoitti Jungneria tekemään saman, jos hänessä on miestä.

sanotaan että harvoin kaksi kolmannetta ja kyllä kolmaskin JUSSI Niinistö on ollut esillä kritisoimalla puolustusvoimille osoitettuja säästöjä torjuen puolustusvaliokunnan puheenjohtajana asepalveluksen lyhentämisen neljään kuukauteen. Hän on myös kritisoinut puolustustarkoituksiin käytettyjen jalkaväkimiinojen poistamista.

Autotallin edesssä on ollut kahdeksisen metriä pelkää hiekkaa, vaikka ohi menevä katukin Kankaanpään keskustassa on hiekalla. Lauanataina saatiin oman pihan osuus kivettyä komeaksi, toivottavasti sadevesikin siitä pääsee virtailemaan, se nähdään sitten sateilla. Enää ei toivottavasti itse autotalliin keräänny niin paljoa hiekkaa auton pyörien mukana, sitä varten kiveys on paikallaan.

Ei kommentteja: