perjantai 27. tammikuuta 2012

Eteenpäin piirissä

Heti presidenttivaalin jälkeen ryhdyimme PerusSuomalaisten Satakunnan piirissä järjestämään piirin toimintaa suuntana syksyn kunnallisvaalit ja niissä sitten päälle täysi rähinä (ei kai vaan ole liian sotainen kielikuva nykyisenä suvaitsevaisuuden aikakautena).

Piiritoimikunnan kokouksessa Porin kaupunginvaltuustosalissa nimettiin toimielimet ja tehtiin muita eteenpäin suuntautuvia päätöksiä. Varapuheenjohtajiksi nimettiin Suomen Kihniön jälkeen toiseksi perussuomalaisimmasta kunnasta Honkajoelta Pauli Saarinen, joka on istunut kunnanvaltuustossa ehkä pitempään kuin kukaan muu perussuomalainen koko maassa, jo kaukaa SMP:n ajoista lähtien, ja on edelleen hyvissä voimissa toimimaan myös piirin tehtävissä. Toisena varapuheenjohtajana on nyt ensimmäistä kertaa varakansanedustaja Laura Huhtasaari.

Piiritoimikunnan työvaliokuntaan kuuluvat puheenjohtajan Rauman Seppo Torisevan lisäksi molemmat varapuheenjohtajat ja viisi muuta jäsentä: Ilkka Riuttamäki Huittisista, Erkki Lilja Kankaanpäästä, Kimmo Toroska Luvialta, Jarmo T.M. Virtanen Nakkilasta, Reijo Lehto Porista. Lisäksi mukana on piirisihteeri Anita Koivu Raumalta ja tietysti myös me molemmat kansanedustajat.

Uudeksi nettisivujen ylläpitäjäksi tuli Porista Petri Saarelainen ja kirjanpitäjäksi Margit Riuttamäki Huittisista. Kolmas Huittisten Riuttamäeistä Simo puolestaan on toinen varakansanedustaja. Anitan piirisihteerin tehtäviin kuuluu myös hoitaa varsinaisia juoksevia talousasioita, jotka nyt toiminnan laajentuessa tietysti lisääntyvät, pohjakassaakin tuleviin kunnallisvaaleihin on enemmän kuin koskaan puolueemme aikana viiteentoista vuoteen.

Porin pojat ovat etsineet piiritoimiston paikkaa kissojen ja koirien kanssa, ja nyt sellainen on ja vieläpä tilava sellainen löytymässä Satakunnankatu 33-35 toisesta kerroksesta, jonne saadaan myös yleisötilaisuuksia varten kokoustiloja. Näin tämäkin puute on poistumassa, josta Satakunnan Kansakin kirjoitti pressavaalien yhteydessä, ettei täällä oltu liikkeellä tosimielessä, kun ei edes piiritoimistoa ollut vielä hankittu. Nyt siis teemme puoluetyötä vakain mielin ja harkiten!

Ei kommentteja: