lauantai 12. toukokuuta 2012

Ikämiehemme menestyivät taas

Joka väriä mitaleita SM-maastoista

Kaiken värisiä maitaleita oli tuliaisina Kankaanpään Urheilijoiden ikämiesjuoksijoilla Pudasjärven SM-maastojuoksuista. Yksi kutakin väriä ja jokainen neljästä miehestä sai mitalin. Kaksi mitalia tuli henkilökohtaisessa kilvassa ja yksi kolmimiehiselle joukkueelle.

Kevätalven EM-kisoissa kaksinkertaiseksi euroopanmestariksi kruunattu Seppo Kykkänen, joka niissä Jyväskylän kisoissa sai mestaruudet Suomen joukkueen parhaana sekä 8 km maantiejuoksussa että puolimaratonilla, jolla hän lisäksi tuli toiseksi, voitti ties monennenko suomenmestaruutensa 50-vuotiaiden sarjassa. Voiton arvoa nostaa lisäksi se, että hän nyt kilpailee viimeistä vuotta tässä sarjassa ja on kaiken lisäksi pääsiäisen aikaan pidettyjen MM-kisojen jälkeen sairastellut monta viikkoa. Voitto oli kuitenkin selvä ja samalla myös M55 sarjalaiset jäivät hänen taaksensa.

55-vuotiaissa KankU:n ikämiehet Veli-Pekka Vänni, Ilkka Vakkuri ja Jari Koskela ottivat miesrikkaassa sarjassa joukkueena hopeatilan. Lisäksi Veli-Pekka oli henkilökohtaisessa kisassa kolmanetena pronssimitalimiehenä. Sekä Ilkalla että Jarilla on kevätkaudella ollut monenlaisia vaivoja ja oli ylipäätänsä hienoa, että he kuitenkin uskaltautuivat mukaan kilpailuun, josta tulos oli jopa odotettua parempi, hopeamitalithan ripustettiin heidän kaulaansa. Sillälailla sanoisi Tarvajärvi.