perjantai 24. elokuuta 2012

Taas eduskuntaretki

Ilmottaudu joko erityisavustajalleni Pekka Nikkolalle puh. 050-5742103 tai allekirjoittaneelle puh. 044-5722205!
 
 
Lähettäjä: oppaat
Lähetetty: 23. elokuuta 2012 13:51
Vastaanottaja: Nikkola Pekka
Aihe: varausvahvistus, vpm Joutsenlahden vieraat 4.10.2012
 
 
Tervetuloa eduskuntaan!
 
Ryhmällenne on varattu opastettu vierailu eduskuntaan 4.10.2012 klo 12.30 (2 opasta).
 
Vierailun aikana esittelemme eduskuntaa, kansanedustajan työtä sekä Eduskuntataloa. Käymme esimerkiksi valtiosalissa ja istuntosalin lehterillä. Opastettu kierros kestää noin 45 minuuttia.
 
Eduskuntatalossa on paljon portaita, joten edellytämme, että saamme tiedon liikuntaesteisistä etukäteen. Vierasryhmän enimmäiskoko on 25 henkeä. Tätä suuremmille ryhmille on varattava kullekin oma vierailuaika.
 
Pyydämme ryhmän yhteyshenkilöä toimittamaan vieraista nimiluettelon viimeistään kolme arkipäivää ennen vierailua osoitteeseen rotunda@eduskunta.fi.
 
Vieraiden sisäänkäynti eduskuntaan on Eduskuntatalon pääportaikon oikealla puolella. Toivomme teidän tulevan paikalle täsmällisesti sovittuna aikana, sillä sisäänkäyntiä pidetään avoinna ennakkovarausten mukaisesti.
 
Linja-autolla saapuvia pyydämme ottamaan huomioon, että linja-auto voi pysähtyä Eduskuntatalon eteen jättämään vieraat, mutta pysäköintipaikkoja ei ole. Päällysvaatteet ja laukut kannattaa mahdollisuuksien mukaan jättää jo linja-autoon. Sisään tullessa ne on jätettävä sisäänkäynnin yhteydessä oleviin naulakoihin.
 
Kaikille Eduskuntataloon tuleville tehdään turvatarkastus. Tämän vuoksi metalliesineet kannattaa ottaa jo valmiiksi erilleen. Eväät, juomapullot yms. kerätään turvatarkastuksessa pois vierailun ajaksi, joten pyydämme välttämään niiden tuomista Eduskuntataloon. Poiskerätyt esineet jaetaan takaisin vierailun
päätyttyä. Valokuvaus on vierailun aikana sallittua.
 
Ennen vierailua eduskuntaan voi tutustua eduskunnan verkkosivustojen kautta. Koululaisryhmien on hyvä perehtyä nuorteneduskunta.fi-sivustolta löytyvään materiaaliin.
 
Lisätietoa opastetuista vierailuista:
 
(09) 432 2027 (ma–pe kello 09.00 - 12.00)
 
Mar-Leena Kolehmainen
 
Eduskuntaopastukset - Riksdagsguidningar
puh. / tfn: (09) 432 2027
sähköposti / e-post: oppaat@eduskunta.fi