sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Jytkyä pukkaa aina vaan

Kovaa jytkyä valmisteltiin työmies Matti Putkosen kouluttaessa meitä yli viittäkymmentä Pohjois-Satakunnan perussuomalaista kunnallisvaaliehdokasta. Henki oli todella mahtava ja kaikki varmasti tulimme entistä vakuuttuneimmiksi asiamme oikeutuksesta kotipaikkamme ja koko isänmaan Suomen pelastamiseksi.

Sillä mielellä olimme, että tälläkin alueella rakasta isänmaatamme tulee melkomoiset muutokset kunnallisvaltuustoihin aivan samaan malliin kuin koko maassakin. Päivän Helsingin Sanomat kertoo maamme heikoimman kannatusalueemme Helsingin callup-lukemista sen, että Perussuomalaiset olisivat lähes ainoa vaalivoittaja sielläkin seitsemällä lisäpaikalla neljästä yhteentoista, vasemmistoliitto olisi saamassa yhden lisäpaikan nousten kahdeksaan. Vihreät olisivat suurin menettäjä viidella valtuustopaikalla.

Kuten Juha Väätäisellä pari viikko sitten, nyt oli työmies Putkosella Satakunta-viikonloppu, lauanataina Porissa Eetunaukiolla yleisötilaisuus ja päälle luottamushenkilöiden koulutus piiritoimistossa, sunnuntaina ensin Raumalla ja sitten illalla meillä Kankaanpäässä. Hän kertoi myös Euron ja EU-tulkien vaikutuksesta kuntapolitiikkaan, esitteli juuri uunituorretta painosta valmistunutta kuntaohjelmaamme ja kertoili kuntavaaliehdokkaan käyttäytymismalleista, jottemme todellakaan pilaisi odotettavissa olevaa kuntavaalijytkyä omilla toikkaroinneillamme.

Suosittuja Juha Väätäisen kenttäkierroksellaan jakamia ja Kankaanpäässä kesken loppuneita huivia olin saanut lisää tusinan verran jaettavaksi, vaikean tehtävän uskoin työmiehelle ja kyllä huivit hupenivat kuin kuumille kiville, onnellisimmat saivat ja suurin osa joutui harmikseen jäämään ilman. Koko maassa on enää jäljellä ehkä parisensataa huivia ja Julma-Juhalla on vielä muutama maakuntakierros jäljellä.

Muuten moni muukin vaalimateriaalimme on lopussa kovan kysynnän takia, karamelleja meillä Kankaanpäässä kyllä riittää vaaleihin asti, oman yhteisen prosyyrimme ja puolueen piirikohtaisen vaalilehden jaamme joka talouteen kuten itse jaetutan postin kautta taskukalenterin joka savuun. Kankaanpään Seudun lehtimainonta tulee myös näyttäväksi, vaalikahvilammehan on mahtava ja ikkunalla pyörii yötä päivää ehdokkaittemme kuvakavalkaadi TV:n näyttöruudussa. Jotta silleen JYTKYSTÄ!