maanantai 15. lokakuuta 2012

Vaalit lähestyy päivä päivältä


Taas päivä lähempänä vaalia, keskiviikkona alkaa ennakkoäänestys. Vaaalityö jatkuu kiihtyvästi ja jännitys nousee vielä kovempaa. Maanantaina sitten on koko Kankaanpään Seudun etusivu Perussuomalaisten hallinnassa!



Eri kylillä ehdokkaamme huolehtivat mainosten Perussuomalainen lehden ja oman paikallisen yhteisbrosyyrimme jakamisesta. Yksi ehdokkaamme on jakanut 500 kappaleen postikorttipainoksen jo loppuun, haikailee uuden erän hankkimista. Samoin hän on käynyt lukuissa tutuissa paikoissa ja kodeissa kertomassa ehdokkuudestaan. Tätä samaa suusta korvaan tiedotusta itsekukin tekemään, muistetaan tiistaihin mennessä kotona äänestävien ilmoittaminen kunnanvirastoon ja ruvetaan pohtimaan kuljetuksia ennakkoäänestyspäivinä. Kyllä siitä hyvä tulee!



Perussuomalaisten piirikohtaisesta vaalilehdestä otetaan uutta painosta, toivottavasti saadaan pian tilattu 4000 kappaleen lisälähetys perilla, varsinkin Honkajoki ja Siikainen ovat tykkänään ilman lehtiä ja tarvitsisivat niitä kipeästi. Kankaanpäässäkin on lisälehtien tarvetta, yhteistä vaaliesitettämme on riittävästi jaettavaksi myös edessä olevissa vaalitilaisuuksissa kuten hernekeittotarjoiluissa lauantaisin 20.10. ja 27.10. torilla sekä makkaratarjoiluissa toripäivisin.