torstai 8. elokuuta 2013

Mitalit Ilmolle ja Hannulle

Päivän Kankaanpään Seudussa on kyllä kirjoitukseni sotilassoittokuntien säilyttämisen puolesta, mutta alla olevia, heillekin lähettämiäni tuloksia ei näkynyt. Lähetin uudelleen aamulla, eikä mennyt nytkään perille. Lopulta huomasin virheeni: sähköpostiosoitteessa luki saunalahti kun olisi pitänyt olla almamedia. Ja heti meni sinne, minne oli yrityskin. Yrityksen ja erehdyksen kautta oikeaan lopputulokseen!

Karvian Kirin Ilmo Törmä pukkasi kuulansa jo neljännen kerran peräkkäin suomenmestaruuteen Kajaanissa pidetyissä veteraanien yleisurheilun SM-kisoissa. Lisäksi hän on voittanut kaksi kertaa SM-mestaruuden hallissa. Mestaruus tuli tällä kertaa M65-sarjassa tuloksella 12.83, 1 metrin ja 20 sentin erolla toiseksi tulleeseen.

Kankaanpään Urheilijoiden Hannu Kortesluoma joutui Kajaanissa tyytymään keihäänheiton M60-sarjassa hopeaan monien aikaisempien mestaruuksien ja kansainvälistenkin arvokisojen mitalien jatkoksi tuloksella 45.80.

Mukana Kajaanissa oli myös Kaksi KankU:n juoksijaa, jotka pääsivät pistesijoille. M55 ILkka Vakkuri juoksi kolme matkaa: kuudes sija tuli 1500 metrillä ja 5000 metrillä ajoin 5.18,01 ja 19.33,67, seitsemänneksi hän sijoittui 10 000 metrillä ajalla 42.18,97.

Anssi Joutsenlahti sijoittui M70-sarjassa kahdesti viidenneksi. 5000 metrin matka taittui aikaan 24.25,99 ja 10.000 metriä aikaan 52.49,93. Kisat vietiin läpi hellelukemissa, mikä tietysti vaikutti tuloksiin.