perjantai 1. marraskuuta 2013

Poliitikotko ikiliikkujia

Joku on kysellyt, onko ikiliikkuja keksitty. Siltä kuulemma näyttää, kun tarkkailee päivityksiäni. Sama tuli tänään mieleen, kun päivä ehti ehtoolle.

Aamusta alkaen torikahvituksen valmistelua, kahvitus Kankaanpään toripäivillä hyvän sään vallitessa kello 10-12,30 meppiehdokas Juha Väätäisen läsnäollessa. Saimme olla Huittisten kaupungin vieraina ja sitten K-marketin edessä tarjoamassa makkaraa kello 15-16,30 meppiehdokkaiden, Laura Huhtasaaren ja Juha Väätäisen kanssa. Paikanpäällä käväisi kansanedustaja- ja ryhmäkollega Martti Mölsäkin.

Lämpimät kiitokset niin Kankaanpäässä kuin Huittisissa touhunneelle puolueväelle.

Illalla jo sateenkin puhjettua olin Siioninvirsiseuroissa Porin seurakuntakeskuksessa, jossa käytin myös puheenvuoron. Sain lämpimän vastaanoton, kun en yleensä pääse mukaan näihin joka toinen torstai-ilta pidettäviin seuroihin, koska eduskunnan kyselytunti on aina samana päivänä. Nyt vapaaviikolla oli ainoa mahdollisuus koko syyskaudella päästä mukahan veisaamaan. Sateen keskellä sai sitten ajella kotia päin klo 21 jälkeen. Liikkeelläoloa 12 tuntia, Julma-Juhalla vielä enemmän, mutta onhan hänellä ikääkin pari vuotta enemmän. Hän lähti Helsingistä jo kuuden maissa ja oli siellä takaisin ilta yhdeksän maissa.

Monituisten ihmisten kanssa saatiin puhella moninaisista asioita. Paljon olisi korjattavaa asioiden hoidossa, niin myös EU:ssa, jonne Juha ja Laura ovat pyrkimässä korjauksia ajamaan. Lycka till dem!

Ei kommentteja: