perjantai 22. elokuuta 2014

Perjantai on toivoa täynnä

Todellinen toiminnan päivä oli tämä perjantai. Pitkälle iltapäivää saimme yli 4000 muun kanssa olla seuraamassa vaikuttavaa sotilasvalaa Niinisalon varuskunnan lippukentällä. Valakaavan lukijana oli ylivääpeli, sotainvalidi Olavi Hietikko. Kankaanpääläisiä veteraaneja oli paikalle saapunut viisi, Olavin lisäksi Aaro Holma, Erik Husari, Toivo Lautaoja ja Jaakko Vaajasaari, vaikka veteraaneja on vielä seitsemisen kymmentä. Ikä on jo korkea, nuoremmatkin 90-vuotiaita, joten liikkeellelähtö ei enää ole niin helppoa. Maanpuolustushengen voimakas vahvistamistilaisuus kaiken kaikkiaan. Saderyöppykin tuli vasta varsinaisten juhlallisuuksien jälkeen.


Jari Koskelan vaalitoimiston avajaiset sujuivat myös melkoisen kävijämäärän parveillessa yleisen Hörhiläis-illan muun ohjelman lomassa musiikin ja rattoisan yhdessäolon merkeissä.


Israel-konferenssi alkoi myös koko salin kansoittaneen Vapaa-seurakunnassa vietetyn Israel-illan merkeissä. Messiaaninen pastori Michael Yaron oli illan pääpuhujana kertoen myös Israelin vaikeasta nykytilanteesta. Huomenna sitten ollaan koulukeskuksessa koko päivä eri tilaisuuksissa, jokaiselle jotakin.





Näin voimme hyvällä syyllä toivoa Israel-konferenssin hyvää onnistumista reippaalla yhteismielellä. Esirukoilijoita tilaisuuksiemme puolesta kyllä riittää!

Ei kommentteja: