tiistai 24. marraskuuta 2015

Kankaapäälle työhyvinvointipalkinto

Sinnikkäät ponnistelut työhyvinvoinnin saralla lisäävät tuottavuutta, parantavat tuotteiden ja palveluiden laatua sekä vähentävät sairauspoissaoloja työpaikoilla.

Vuoden 2015 Suomen työelämäpalkinto myönnetään Kankaanpään kaupungille ja Pipelife Finland Oy:lle, jotka ovat erityisesti ansioituneet työyhteisön kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.
Palkintosumma on 40 000 euroa molemmille organisaatioille.

Palkinto jaettiin nyt neljännen kerran ikääntyvien työntekijöiden työssä jatkamisen ja jaksamisen edistämisestä Tavoitteena on vaikuttaa asenteisiin ja ylläpitää keskustelua työurien pidentämisestä ja ikääntyneiden työssä jatkamisesta. Palkinnon suojelijan toimii itse Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö ja sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä oli jakamassa palkinnot.

Muovialan yrityksen Pipelife Finland Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää totesi hyvän työelämän edellytyksiksi toimeentulon saamisen, työn arvostuksen ja työ tarvitsee sisältää sopivasti haasteita ja tietysti työtekijän täytyy myös osata työnsä tekemisen. Kuitenkin kaiken tämän keskellä on oltava valmiita nykyisen kiivaan elämäntahdin mukanaan tuomiin muutoksiin.

Kankaanpään kaupungilla ikäjohtaminen kattaa kaikki ikäryhmät, ja kaupunki tarjoaa ikääntyneille työntekijöille myös erityisiä tukimuotoja, joita ovat muun muassa uudelleensijoitus ja yli 60-vuotiaille tarjottavat ikävapaat.
”Joustoja käytetään meillä ahkerasti ja se lisää työntekijöiden lojaliteettia ja hyvää fiilistä. Ylipäätään luottamus työntekijän ja työnantajan välillä on tärkeä elementti”, kuvailee kaupunginsihteeri Mika Hatanpää Kankaanpäästä.
”Pitkäjänteisellä työn tuloksena sairauspoissaolopäiviä on Kankaanpäässä huomattavasti vähemmän kuin muissa kunnissa”, summaa Hatanpää.


Olinhan siellä mukana Kankaanpäätä juhlittaessa! Keskikuvassa ministeri Hanna Mäntylä ojentaa kunniataulun Kankaanpään kaupunginsihteeri Mika Hatanpäälle, joka toimii myös henkilöstöjohtajana. Toisena kunnianosoituksen vastaanottajana on oikeanpuoleisessa kuvassa oikealla pääluottamusmies Jorma Kortteus.



Henkilön Anne-Marja Kangas kuva.



Henkilön Anne-Marja Kangas kuva.



Henkilön Anne-Marja Kangas kuva.



Ei kommentteja: