keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Pekasus

Pekasus, Perussuomalaisten sivistysliitto eli opintokeskus piti vuoden ensimmäisen hallituksen kokouksensa ja aloitti näin toiminnassaan toisen vuotensa. Olin mukana ensi kertaa uutena hallituksen jäsenenä.

Helsingissä oli toki tärkeämpikin tapahtuma, kun oli uuden eduskunnan toisten valtiopäivien juhlalliset avajaiset. Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö piti Sampo Terhon sanoin parhaan puheen, mitä Terho on koskaan kuullut ja Puhemies Maria Lohela vastasi täysin onnistuneesti eduskunnan puolesta presidentin puheeseen.

Paluumatkalla tuli junaseikkailu, kun ilmoitettiin junan lähtevän laiturista 5, jossa koko ajan luki sama tieto, mutta juna lähtikin laiturista 10 ja kun lähtöaika tuli tarkastimme asemahallin isolta taululta uudelleen lähtötiedot, jolloin siellä oli tämä uusi tieto punaisella merkittynä, mutta kun kiirehdimme oikealla laiturille, näimme junan perävalojen vilkkuvan matkaan lähteneen junan kiihdyttäessä vauhtiaan. Yli tunnin viivästyksen ja matkalippujen vaihtamisen saimme vaivoiksemme samoin Pekasuksen hallituksessa olevan Parkanon Reijo Ojennuksen kanssa.

Ei kommentteja: