sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Pallo on pyöreä, niin Tampereella kuin Ranskassakin

Ei käy aina niin kuin toivoisi, Ranska johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen Islantia 4-0! On siis loistamassa kotikisoissa faniensa edessä. Jälkikäteinen lisäys: Toisen puoliajan veikin sitten Islanti 2-1 eli lopputulos Ranskalle 5-2. Kaiken kaikkiaan hienoa Islanti!

Päivemmällä sentään Suomi sai voiton etukäteissuosikista Kanadasta tosin kovan työn tuloksena lentopallon Euroopan sarjassa 3-2. Suomi on nousemassa huippumaiden tasolle. Kanadakin pelaa olympialaisissa. Eilen tuli voitto Kuubasta, jonka kolme pelaajaa taisi viettää iltaa ja yötä kalterien takana. Jälkikäteinen lisäys: Lopulta kuusi pelaajaa on vangittu odottamaan tuomiotaan.

Tänään rakkauden lain otsake-sunnuntaina sain pitää messun Honkajoen kirkossa. Saarnateksti tosi kova: Ellei teidän hurskautenne ole suurempi kuin lainopettajilla ja fariseuksilla, ette pääse taivasten valtakuntaan. Eipä meille muuta mahdollisuutta jää, kuin turvautua meidän puolestamme uhrattuun ja edestämme rukoilevaan Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen.


Sain myös olla liittämässä kasteen kautta Jeesuksen Lasten Parhaan Ystävän yhteyteen isoveli Eliaksen pikkuveljen Matias Eino Juhanin. Eliaksenkin olen saanut aikanaan kastaa kuten myös Matiaksen kummitädin esikoispojan.

Ei kommentteja: