perjantai 19. elokuuta 2016

Perjantaita

Veteraanien Hakoniemen leirin päättäjäisissä sain käydä ehtoollisen jakajana. Maanantaina ja tiistaina sain myöskin vierailla tuttujen leiriläisten vieraana, ovat vuosien aikana kaikki käyneet todella tutuiksi.

Valtuustoseminaarin matka onnistui kaikin puolin mukiinmenevästi. Ja laivamatka on edullisempi kuin jossain esimerkiksi hotellissa. Näin se vaan on, eikä väkikään pääse kesken pois niin kuin mantereella oltaessa. Ja näin yhdessä ollen ja jutellen tullaan paremmin ymmärtämään toisenkin puolueen edustajia.

Perussuomalaisten ministeriryhmän kokous Pirkanmaalla alkoi Parkanossa yleisötilaisuudella. Timo Soini ja ensi viikolla ministeriksi nimettävä Pirkko Mattila olivat paikalla ja paljon avustajia, myös poissa olleiden ministerien Lindströmin ja Jussi Niinistön avustajia. Yleisöäkin kohtuullisesti, vaikka joku sanoi, ettei paikallislehdessä ollut näyttävää ilmoitusta.

Kävin lenkillä erinomaisen hyvällä Käenkosken pururadalla. Olisi muuten ollut Parkanon Urheilijoiden järjestämän liekkihölkkäkin lenkkini jälkeen. Joskus kymmeniä vuosia sitten olen Käenkoskella ollut jossain maastojuoksukilpailussa, silloin ei vielä ollut tällaisia hienoja pururatoja.

Ei kommentteja: