sunnuntai 7. elokuuta 2016

SM-kisoissa Iisalmessa

Kolme päivää Ylä-Savossa Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa. Kesä on mitä parhaimmillaan lämmintä ja aurinkoa riittää, ehkä vähän liikaakin 10 km ratajuoksua ajatellen. Mutta ei vallittamista. Savolaista luontoa sai ihailla, joka puolella välkkyy järvenselkiä, välissä korkeita harjanteita, Suomen maalaismaisemaa todella parhaimmillaan.

Eikä menestyksessäkään ole moittimista. Meidän Kankaanpään Urheilijoiden Osmo Villanen M80 voitti kaikki seitsemän lajiansa, 200 metrin aitajuoksun jopa uudella maailmanennätysajalla. Karvian Kirin M75 Aimo Mikkola oli paras molemmilla pikamatkoilla ja seurakaveri Ilmo Törmä M70 puolestaan niin ikään totuttuun tapaansa otti mestaruuden kuulantyönnössä.

KankU:n Salli ja Lauri Kiviniemi olivat myös mitalirohmuja, niin että tuloksena oli neljä hopeamitalia. Salli juoksi N75 sarjassa 800 m ja 1500 m, Lauri M75 5000 m ja 10.000 m. Minäkin sain hopeaa M70 viidellä tonnilla ja kymppitonnilla olin neljäs.

Ilkka Vakkuri M55 otti pronssimitalin 1500 metrillä ja vaimonsa Tarja M50 tuli neljänneksi 400 metrillä ja kuudenneksi 200 metrin juoksussa.

KankU:n Hannu Kortesluoma M65 joutui tällä kertaa kovassa seurassa tyytymään neljänteen sijaan keihäässä, mutta sivulajissaan kuulassa hän ylsi viidenneksi.

Kultaa ja kunniaa, mutta ennen kaikkea hyvää mieltä ja liikunnan tuomaa kovaa kuntoa saimme lähes tuhanteen nousevan osanottajajoukon kanssa nauttia Sankarniemen urheiluareenalla.


Ei kommentteja: