sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Velkaongelmaisia rohkaisten

Tervehdykseni Velallisten Tuki ry:n järjestämään muistotilaisuuteen ja kynttiläkulkueeseen Runebergin patsaalta itsenäisyyspäivänä.

Hyvät Ystävät

Valmistaudumme viettämään vuoden suurinta juhlaa JOULUA ja myös itsenäisyytemme 100 vuotisjuhlaan. Teille monin tavoin ahdistetuille ja alistetuillekin velkojenne kuorman alla haluan toivottaa kestävyyttä. Kansanedustajamme tekevät parhaansa taakkanne oikeudenmukaisen poistamisen puolesta.

Haluan rohkaista teitä kaikkia Joulun sanomalla:

Me nykyisin ja ehkä juuri nyt entistäkin enemmän monien pelkojen keskellä elävinä saamme osaksemme autuaan vaihtokaupan JOULUN LAPSELTA. Hän ottaa kannettavakseen syntimme, pelkomme ja kaikki heikkoutemme lahjoittaen anteeksiantamuksen ja kaikki taivaan tavarat.
Jouluevankeliumissa enkeli rohkaisee pimeässä yössä kedon paimenia: Älkää pelätkö! Syytä oli ollut pelkoon. Yössä ympärillä hiipivät pedot ja karjavarkaat. Nyt he kuulivat sanoman: Ei tarvitse pelätä. Saatte kuulla sanoman, joka rauhoittaa ja se oli enkelin viesti: Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle.

Näin Joulun Lapsessa meille on koittanut Vapahtaja, johon voimme turvata kaikissa peloissamme, meidän ei tarvitse pelätä, meillä on ikuinen turva!


Anssi Joutsenlahti eduskunnan ent. varapuhemies, rovasti

Ei kommentteja: