lauantai 28. tammikuuta 2017

Taas 5000 lehteä maailmalle

Vaalien lähestymisen huomaa, vaikka olemme jakaneet vuosikaudet kuukausittain ilmestyvää Perussuomalainen-lehteä. Perjantaina tuli taas tavanomaien määrä viisituhatta ja se on jo sitten levinnyt jaettavaksi. Kun ennen vaaleja huhtikuun 9. päivää tulee enää kaksi lehteä, on tilausmäärää nostettava tuhannella, jotta lehti ei loppuisi kesken ja riittäisi jaettavaksi joka puolelle tasapuolisesti. Nyt aina jokin puoli jää ilman.

Sillä Perussuomalaisessa on aina hyvää sisältöä. Nytkin esimerkiksi koko takasivu on täynnä aikaansaannoksiamme hallituksessa aina pakolaispolitiikan monista kiristämisestä lähtien. On hyvä tietää näistä vaikuttamisistamme, kun joka puolella esiintyy tietämättömyyttä ja vähätellään hallituksessa oloa. Tosiasia kuitenkin on, että vain hallituksesta käsin on mahdollista vaikuttaa ja saada myös hyviäkin tekoja.

Ja on aina muistettava, että hallitus on joutunut lähtemään liikkeelle edellisten hallitusten jäljiltä yli 100 miljardin velkataakan ja vuosittaisen 7-8 miljardin velkaantumisen jäljiltä. Nyt velkaantuminen jatkuu  edelleen, mutta vähenemässä määrin, tosin vielä yli 5 miljardin luokkaa. Tämä on hyvä muistaa, missä taloudellisessa todellisuudessa joudumme elämään. Siksi on erinomaista tapahtuva suunnanmuutos, kun talouskasvu vihdoinkin on lähtenyt liikkeelle ja myös ihmisten usko siihen on palautunut. Kotimaan kysyntä onkin toinen puoli kasvusta, toinen ulkomaan vienti, jossa siinäkin on elpymisen merkkejä esim. laivateollisuudessa ja muutenkin kilpailukyvyn parantuminen tuo uusia mahdollisuuksia.

Ei kommentteja: