torstai 2. maaliskuuta 2017

Satakunnassa parannettiin

Joka hevosilla kyntää, se hevosista puhuu. Niinpä en malta olla edelleen kirjoittamatta onnistuneesti suoritetun ehdokashankinnan tiimoilta koko Satakunnan osalta.

Saamme todella olla tyytyväisiä, että perussuomalaisten ehdokasmäärä saatiin nousemaan Satakunnassa ja olimme Kymin piirin kanssa kahdestaan ainoat piirit, jossa ehdokkaiden luku nousi edelliskertaisesta suuren JYTKYn jälkeisten eduskuntavaalien aiheuttamien ehdokkaiden valtaisan lisääntymisen jälkeen. Tosin ehdokkaiden määrä ei nousut kuin kahdeksalla, mutta suunta oli siis oikea ja tulos kokonaisuudessaan kiitettävä, onhan kaikillakin puolueilla ollut vaikeuksia ehdokashankinnassa. Ehdokkaittemme kokonaismäärä Satakunnassa on nyt 235.

Seitsemästätoista kunnastamme ehdokkaita saatiin lisättyä yhdeksässä, pidettyä samana neljässä ja laskua tuli vain neljässä kunnassa.

Kankaanpään lisäys oli suurin 6 ehdokkaalla,  Eurajoki seuraava 4, Eura 3, Jämijärvi, Kokemäki ja Rauma 2 sekä Honkajoki, Karvia ja Merikarvia 1 lisäys. Entisellään pysyivät Harjavalta, Nakkila, Siikainen ja Ulvila. Laskua tuli Porissa 6, Huittisissa 4 sekä Pomarkussa ja Säkylässä 2.

Ehdokasmäärissä Pori kipusi ykköseksi 44, seuraavina Kankaanpää 42, Eurajoki 21, Huittinen 20, Rauma 17, Karvia 12, Honkajoki 10, Eura, Nakkila ja Säkylä 9, Jämijärvi,   Kokemäki ja Ulvila 8, Merikarvia 6, Harjavalta ja Siikainen 5 sekä Pomarkku 2, mutta sielläkin kuitenkin ollaan mukana vaaleissa.

Näin siis täydet mahdollisuudet tältä osin on hyvään vaalitulokseen, työtä on kyllä tehtävä oikein olantakaa ja hartiavoimin.

Ei kommentteja: