lauantai 25. maaliskuuta 2017

Kakkoja riittää

Taas tänään lauantaina kakkojen täysi lukumäärä 150 jaettiin ja enemmänkin olisi ollut ottajia tultuamme ensin Korvaluomalta ja Niinisalosta kolmanneksi Myllymäen liikekeskukseen. Kakot olivat ämpäreissä ja grillimakkaraa meni kaksinkertainen määrä. Sääkin taas suosi kesäisenä, onhan kesäaikaankin siirtymien ensi yönä.


HS: Stadi vai lande? Helsinkiläiset naureskelivat somessa perussuomalaisten kakoille
Satakunnan KansaPori
Sosiaalisessa mediassa – ainakin Helsingissä – naureskeltiin pari päivää sitten perussuomalaisten vaalitapahtuman mainokselle, jossa mainittiin kuntavaaliehdokkaiden jakavan grillimakkaraa, kakkoja ja ämpäreitä. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat verkkosivuillaan.
Ihmiset levittivät kuvaa luullen, että kirjoituksessa oli kirjoitusvirhe ja jaossa olisi todellisuudessa kakkuja. Somepilkka osui kuitenkin omaan nilkkaan, sillä kuvan levittäjät eivät tienneet, että kakko on satakuntalainen vaalea leipä.
Helsingin Sanomien mukaan erehdykselle on kuittailtu jälkikäteen muun muassa Punk in Finland -foorumilla ja Twitterissä.
Perussuomalaisten vaalitapahtuma pidetään kahvila Wihtiksessä Kankaanpään Vihteljärvellä. Wihtiksen pitäjä Taina Roskala sanoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että Vihteljärvellä ja muuallakin maakunnassa kakko tunnetaan niin hyvin, ettei kukaan paikallinen nähnyt ilmoituksessa mitään huvittavaa.
Helsingon Sanomien uutinen

Ei kommentteja: