lauantai 27. toukokuuta 2017

Erkki Alakoski 50 vuotta

Uusi kaupunginvaltuutettumme Erkki Alakoski täytti tänään 27.5.2017 50 vuotta. Onnittelusanat hänen juhlassaan kotikylänsä Santaskylän Puntarikosken Paviljongilla:

Me perussuomalaisten Kankaanpään valtuustoryhmä saamme olla onnittelemassa Sinua Erkki ryhmämme uutta jäsentä tänään merkkipäivänäsi kun olet saavuttamassa miehen iän 50 vuoden virstanpylvään.
Etsimättä tulee mieleen 9-henkistä valtuustoryhmäämme miettiessä, että kun Jukolassa oli 7 veljestä, meitä on yhtä enemmän ja vain yksi venla lisäksi. Niinpä meillekin sopii hyvin Aleksis Kiven kirjoittama Toukolan poikien pilkkaruno Jukolan pojista, josta on kuitenkin tullut tunnuslaulu: Kiljukoon nyt kaikkein kaula/ Koska mielin virren laulaa/ Voimasta seitsemän miehen./ Tähtiä kuin Otavassa,/ Poikia on Jukolassa,/ Laiskanpulskeja jallii./ Siinä ompi velisarja,/ Jalo niin kuin sonnikarja,/ Voimalla seitsemän miehen.
Näin toivomme ryhmätyöskentelystämme tulevan rakentavaa ja koko Kankaanpään kuin myös kaikkien näiden syrjäkylien elinvoimaa edistävää!
Saadaksemme oikean vaikutelman elämämme maalauksesta meidän on katsottava sitä etäämpää. Jos seisomme aivan sen äärellä, se näyttää epäselvältä ja sekavalta. Emme ehkä tajua mitä se edes esittää. Näin on myös elämämme suurten tapahtumien laita. On päästävä määrätylle etäisyydelle ymmärtääkseen kaiken tapahtuneen merkityksen. Jumala itse kuljettaa pensseliä siinä maalauksessa joka esittää elämäämme. Ei ole ainoatakaan väriä, ainoatakaan pensselinvetoa, jolla ei olisi tarkoitusta. Kaikki tähtää kokonaisuuteen – Jumalan suunnitelmaan elämässämme.
Vielä kerran: Onnea ja siunausta uudelle vuosikymmenelle elämäsi taipaleella koko perussuomalaisten valtuustoryhmän puolesta!

Ei kommentteja: