maanantai 17. heinäkuuta 2017

Miten meni viikonvaihde

No perjantaina niin kuin alapuolen kirjoitus kertoo oli siunaustilaisuus Jämijärvellä, lauantaina niitä oli kahdet, toinen Kankaanpäässä ja toinen Honkajoella. Molemmissa paljon saattoväkeä ja myös muistotilaisuudet vaikuttavat. Kaikki kolme siunaustilaisuutta olivat muuten kirkoissa, Kankaanpäässäkin uudelle kirkon vieressä olevalle hautausmaalle haudattavat tietysti siunataan kirkossa, vaikka yli puolet, joilla on entuudestaan sukuhautoja, saavat leposijansa vanhalta hautausmaalta ja siunataan kappelissa.

Sunnuntainakin riitti liikettä. Messu runsaine musiikkeineen kanttori Keijo Vätön ispiroidessa uruilla ja tarjotessa jopa messun päätökseksi kahvia ja muuta juotavaa, lapsille mehutetroja jne.
Päivällä vesireittien kunnostusyhdistyksen vuosikokous. Ja illansuussa vielä eka kertaa vierailu Röyhiön kesäteatterissa Amerikan morsianta katsomassa ja vierailemassa näytelmän jälkeen ystävätalossa. Kylätoimikunta tekee ansiokasta työtä lakkautetun kyläkoulunsa ja sen ympäristön hoitamisessa. Tosin näytelmän esiintyjät olivat ilmajokisia.

Ei kommentteja: