keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Uusi Pitkäplakkari

Heino Niemisestä tuli 32. Kankaanpää-seuran nimeämä Pitkäplakkari, joita on valittu vuodesta 1985 lähtien. Yli puolet eli 18 on elossa. Omalle kohdalleni valinta tuli vuonna 2011.

Heino jos kuka on tähän nimitykseen mitä sopivin, niin monitoiminen ja tuloksekas on hänen järjestötyökenttänsä aina sotilaspoikien puheenjohtajuudesta, Korsutöpinän vetämisestä, monista kuoroista  lähtien sotaveteraanitoimintaan asti piiritasoa myöten unohtamatta hänen ammattiaan kankaanpääläisen jalkineteollisuuden palveluksessa.

Kankaanpäässä on myönnetty myös Kankaanpää-Seuran toimesta enoni Kauko Räikkeen suunnittelema Kankaanpään Puolesta-mitali vuodesta 1972 alkaen. Miespolvet vaihtuvat nopeaan, niinpä v.1979 mitalin saanut Eeva Suominen pitkäaikaisin mitalin saaja, sitä ennen mitaleja saaneet ovat jo poistuneet. Minulle mitali ojennettiin vuonna 1998 viisitoista vuotta ensimmäisen kahden kauden kansanedustajajaksoni päättymisestä. Sittenhän tuli vielä 24 vuoden eli kuuden kauden jälkeen vielä kolmas kausi vv. 2011-15.

Ei kommentteja: