keskiviikko 27. joulukuuta 2017

JOulukirjoitukseni Perussuomalainen-lehdessä

Hyvät Ystävät
Valmistaudumme viettämään vuoden suurinta juhlaa JOULUA ja samalla olemme koko vuoden saaneet elää itsenäisyytemme 100 vuotisjuhlaa. Näin vuoden pimeimpänä aikana meille monin tavoin ahdistetuille ja alistetuillekin kuormien alla oleville haluan toivottaa kestävyyttä ja rohkaisua  JOULUN ilosanomalla:
Me nykyisin ja ehkä juuri nyt entistäkin enemmän monien pelkojen keskellä elävinä saamme osaksemme autuaan vaihtokaupan JOULUN LAPSELTA. Hän ottaa kannettavakseen syntimme, pelkomme ja kaikki heikkoutemme lahjoittaen anteeksiantamuksen ja kaikki taivaan tavarat.
Jouluevankeliumissa enkeli rohkaisee pimeässä yössä kedon paimenia: Älkää pelätkö! Syytä oli ollut pelkoon. Yössä ympärillä hiipivät pedot ja karjavarkaat. Nyt he kuulivat sanoman: Ei tarvitse pelätä. Saatte kuulla sanoman, joka rauhoittaa ja se oli enkelin viesti: Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle.
Näin Joulun Lapsessa meille on koittanut Vapahtaja, johon voimme turvata kaikissa peloissamme, meidän ei tarvitse pelätä, meillä on ikuinen turva!


Ei kommentteja: