keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Aamuhartaus

Kummia kuuluu: Yksi radion kuunnelluimpia lähetyksiä kello 7.50 aamuhartaus siirretään ensi viikon alusta lähetettäväksi kello 7.15. Tällä toimenpiteellä saadaan ykkösaamulle nykyisen tunnin lisäksi puolituntia lisä-aikaa. Herättää kyllä kapinamielen. Asiasta puhuttiin tänään eläkepappien kokoontumisessa Porissa, jossa oli alustajana Kotimaan päätoimittaja Mari Teinilä. Hänkin lupasi Kotimaan kommentoivan tätä yllättävää siirtoa tämän viikon lehdessä. Ilmoitin asiasta myös radion hallintoneuvostoa johtavalle rovastille.

Eikä tämä suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun tätä kokonaisuutta on huononnettu. Nythän aamuhartauden edellä tulee vain 5 minuuttia hartaita säveliä, aiemmin niitä tuli sentään 15 minuuttia. Lyhennystä perusteltiin sillä, että niitä lähetetään myös kello 6 jälkeen ennen varhaisaamun hartautta. Kello 7.50 hartaus on sitten sama uusintana.

Tuskin tätä Aamuhartauden siirtoa on kyselty radionkuuntelijoilta. Halutaanko näin saada kuulijoiden lukumäärä pienemmäksi ja sitten siihen vedoten voitaisiin lopettaa koko pidetty ohjelma.

Ei kommentteja: