tiistai 13. huhtikuuta 2010

Seuratoimintaa

Oheinen kirje lähtee kaikille Kankaanpään Urheilijoiden jäsenille näinä keväisinä päivinä:

Hyvä Kankaanpään Urheilijoiden jäsen!
Kankaanpään Urheilijat ry on vanhin ja jäsenmäärältään suurin paikkakunnalla toimiva urheiluseura. Seura on toiminut tänä vuonna kunnioitettavat 72 vuotta. Seuralla on aina ollut tasokkaita urheilijoita eri urheilumuodoissa ( hiihto, yleisurheilu, paini, telinevoimistelu, koripallo ja sulkapallo). Monet meistä haluavat kuulua urheiluseuraan ja kannattaa sen toimintaa, vaikka eivät itse harrastakaan kilpaurheilua. Maksamalla pienen jäsenmaksun Voit helposti toteuttaa tämän toiveesi!

Jäsenmaksut ovat vuonna 2010 5 euroa jäseneltä. Lasten urheilukoulumaksuun jäsenmaksu sisältyy. Voitte maksaa koko perheen jäsenmaksut samalla tilisiirtolomakkeella. Merkitse kaikkien nimet tiedotusosaan: Jäsenmaksu 2010/nimet Toivomme, että Sinä hyvä jäsenemme osallistut vuoden 2010 aikana järjestettäviin lukuisiin tapahtumiin ja harjoituksiin.

Piirikunnallisia yleisurheilukilpailuja on 31.5. ja 2.8. Kenttäharjoitukset kaikille maanantaisin klo 18.30-20. Lisäksi urheilukoululaisille järjestetään kahdesti viikossa urheilukoulu kentällä. Talvikaudella urheilukoulu on perjantaisin klo 18.30-20. Nyt keväällä on myös maastojuoksut, seuraa seurapalstaa lehdessä. Syksyllä ilmestyy taas KankU:n seuralehti, jossa seuramme toiminta tulee laajemmin esille.

Saatavana on seuran verryttelypukuja, pipoja, kilpailuasuja ja juhlajulkaisuja. Uusi musta seuran edustusverryttelyasu on valmistunut. Ota yhteyttä jaostoon niin kerromme lisää. KankU:n jäsenmaksuun sisältyvät urheilijoille, passi, vakuutus sekä urheilukoulupaita tai vastaava tuote. Maksun voi suorittaa harjoitusten yhteydessä ohjaajille. Lisätietoja jaoston toiminnasta Pj Jorma Hietamäki ja muu YU-jaosto: Hannu Juhola, Marita Santahuhta, Veikko Ikävalko, Erkki Tuovila, Erkki Hanhikangas, Seija Röppänen, Leena Loukkaanhuhta, Jaana Santikko ja Anssi Joutsenlahti.

HYVÄÄ KEVÄTTÄ!

Yleisurheilujaosto Saajan tili 800012-79120241 Vuoden 2010 jäsenmaksu Saaja Kankaanpään Urheilijat ry Varsinainen jäsen 5 € Maksaja Viite (maksaja) Tililtä Jäsenmaksu €

Ei kommentteja: