maanantai 11. lokakuuta 2010

Kymmenen sikaa säkissä

Voisiko kilpailevan puolueen puoluesihteeri sanoa mehukkaammin PerusSuomalaisista ja suoraan meidän laariin sataen kuin Mikael Jungner toteaa Timo Soinin mukana tulevan eduskuntaan kymmenen sikaa säkissä, joukossa kuulemma voisi olla vaikkapa äärioikeistolaisiakin.

Demerin julkaisema kirjoitus on uutisoitu päivän Uudessa Suomessa ja on se saanut lukemattomia kommentteja ja melkein kaikki kymmenet kannanotot ovat PerusSuomalaisia kannattavia. Niinpä todetaan, että melkoinen voitto on tulossa yksistään Uudellamaalla, jos kerran Timo Soini sieltä vetää kymmenen muuta mukanaan ja silloin jo pääsee läpi aika pienelläkin äänimäärällä eli keskittämällä voisi päästä sitten vaikka joku oikealta laidaltakin. Tosin epäilen vahvasti, ettei Uudellamaalla niin kuin ei muuallakaan PS:n listoilla moisia epeleitä löydy. Niinpä toinen kommentoija ihmetteleekin Jungnerin näkemystä todeten pikemminkin listoilta löytyvän vasemmistolaisia, onhan PerusSuomalaiset puolustamassa juuri maamme vähäväkisimpiä.

Eipä ihme, kun demarit tänään paljastivat varjobudjettinsa, niin esillä olivat puheenjohtaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja, puoluesihteeri oli häivytetty kuvasta. Niinpä Jungnerin kirjoituksen kommenteissa toivotettiinkin hänelle matkalippua rapakon taakse, toiset vaalien jälkeen, toiset jo heti miten. Varjobudjetista voisi sanoa sen, kun aivan oikeaoppisesti esitetään pääomaveron korotusta niin Lipposen hallituksessa demarit olivat poistamassa varallisuusveron. Eipä tunnu kovin uskottavalta veropolitiikalta, vaikka kaikkihan me virheitä teemme.

No, jos Jungner tarkoittaa koko maata käsittävästi PerusSuomalaisten saaliiksi kymmentä paikkaa niin kyllä se ainakin kaksinkertaistuu, joten taitaa tulla aika rökinä eduskuntaan, kun laulun mukaisesti porsaita äidin oomme kaikki, kaikki. Niin että ei kannata toisia nimitellä. ettei pilkka satu omaan nilkkaan.

Ei kommentteja: