maanantai 24. tammikuuta 2011

Radiossa, TV:ssä ja Satakunnan Kansassakin

Monenlaista vaalityötä on tänäänkin tehty.

Päällimäisenä tietysti mukanaolo Ylen Satakunnan radion pienoisparlamentissa klo 9.30-10.00 neljän Satakunnasta kansaedustajia saaneiden puolueiden piirien puheenjohtajien kanssa, kun oman PerusSuomalaisten piirimme puheenjohtaja Seppo Toriseva Raumalta ei työkiireiltänsä ehtinyt mukaan. Me saimme armon päästä mukaan ilmeisesti siksikin, että edessä olevissa vaaleissa meiltä odotetaan myös kansaedustajan paikkoja. Niinpä kysytyssä omassa veikkauksessani ilmoitin Satakunnasta olevan mahdollisuuksia kahteen PS:n kansanedustajaan kuten oli aikanaan v.1983 vaaleissa. Puolueemmehan kannatusluvut ovat yli 15% ja Satakunnassa olemme aina olleet valtakunnan keskiarvon yläpuolella.

Lähdemme Satakunnassa todella pienellä piirin rahoituksella noin 7-8000 eurolla, eli puolet pienemmällä kuin vasemmistoliitto, jolla taas on puolet pienempi rahoitus kuin kokoomuksella, demareilla ja kokoomuksella. Varsinkin vasemmistoliitto on viime päivinä yrittänyt arvostella PerusSuomalaisten maahanmuuttopolitiikkaa, viikonvaihteessa siitä puhui Kankaanpäässä vieraillut Paavo Arhinmäki ja keskustelussa sen otti esiin Juha Sandberg (vas.). Heillä tuntuukin olevan kova hätä pienenevästä kannatuksestaan ja yrittävät vierittää sitä meidän päälle. Mutta antaa kansna ratkaista ja sanoa sanottavansa vaaleissa.

Lounais-Suomen alueen TV-uutisiin haastateltiin lyhyesti myös meitä jokaista erikseen.

Ensimmäiset vaalikoneet aukeavat kuun vaihteessa. Niinpä vastasin Satakunnan Kansan tekemiin perin kiperiin kysymyksiin, vaikka siellä ei kysytty mitään Satakunnan kärkihankkkeista eikä miten saataisiin Satakunta nousuun niin että karhun kämmen lyö kuten maakuntalaulussamme lauletaan. Tietysti maakuntaliittoa ja maakuntasuuntautumista koskevia kysymyksiä on esillä kuten päivän Satakunnan Kansan etusivun ykkösuutisena Kankaanpään, Jämijärven ja Parkanon kuntaliitosselvitystyön johdostakin. Saas nähdä, mitä asiasta syntyy.

Ei kommentteja: