lauantai 19. maaliskuuta 2011

Vaalilehti

Ehdokasnumeroiden tultua on vaalilehdenkin julkaiseminen tullut mahdolliseksi. Niinpä lehti menee painoon maanantaina. Aineistokin 8-sivuiseen lehteen on kasassa. Teemme yhteisen lehden Huittisten ehdokkaan Simo Riuttamäen kanssa. Yhteisesti olemme hankkineet tukijoita.

Etusivun pääotsakkeena on lukijaa puhuttelevasti: Sinä olet PerusSuomalainen ja alla sitten Simon 79 ja minun 74 kuvat ja numerot.

Kakkossivulle pohdin kirjoituksessani Miksi kansanedustajaehdokkaaksi. Sivulla on lyhyt maininta vaalipäivästä ja ennakkovaalista. Kaikille avoin on vaaliveikkaus, jonka vastaukset saa lähettää postiosoitteeseeni Ruokojärvenk 12 38700 Kankaanpään. Kysymykset ovat 1) Kuinka monta prosenttiä äänistä PerusSuomalaiset saa Satakunnassa. 2)Montako kansanedustajaa PerusSuomalaiset saa a)koko maassa, b)Satakunnassa. 3)Montako ääntä saa a)Anssi Joutsenlahti, b)Simo Riuttamäki. Palkintona olevan peilikaapin lahjoittajana on Kankarin Kaluste Kihniöstä. Vielä sivulle mahtuu piirin puheenjohtajan Seppo Torisevan tervehdyskirjoitus.

Kolmossivulla Simo Riuttamäki kirjoittaa kunnallisista laitoksista ja liikenteestä. Saan olla samassa kuvassa hyvän ystäväni 100-vuotiaan Lempi Mikkolan kanssa. Loppuosa sivua on ilmoituksia.

Seuraava aukeama on sitten meidän kahden ehdokkaan esittelyä, sivu kummastakin. Minä sitkeänä sisupussina ja Simo PerusSimona Huittisista. Esittelen rakkaina esineinä Veikko Vennamosta, Eino Poutiaisesta ja Timo Soinista kertovia kirjoja. Simo puolestaan kertoo mietteitään omaishoidosta.

Kuutos- ja seitsemännen sivujen muodostamalla aukeamalla esiintyvät nuoret ehdokkaamme Pohjois-Satakunnasta. Tommi Laitila 76 Nuori kansanmies kansan parista ja Taru Kankkonen 71 PerusSuomalaiset juuret löytyvät suvun ansiokkaista miehistä (mm. Veikko Kankkonen).
Aukeamalla kertoo Kulta-Kalle Kangasniemi meikämannesta otsakkeella Kokemusta eduskuntatyöstä ja Simo Riuttamäki mietteitään palo- ja pelastustoimesta. Sivuilta löytyy myös mainoksi.

Takasivun yläosassa ovat kaikki PerusSuomalaisten Satakunnan vaalipiirin ehdokkaat ja alaosassa kaksi isoa mainosta, toinen Huittisten Härkäpakarista, jonka pihassa Timo Soini puhuu lauantaina 2.4. klo 12.

Tätä lehteä sitten jaetaan mahdollisimman runsaslukuisesti.

Ei kommentteja: