maanantai 30. toukokuuta 2011

Lyöminen vain lisää kannatustamme

Blogini Miksi meitä 500.000 vihataan on poikinut Uuden Suomen sivuilla 245 kommenttia ja siitä tehty uutinenkin 54 puheenvuoroa. Valtaosa kannanotoista on myönteisiä. Kielteisissä puolestaan käytetään loppuunkuluneita moneen kertaan tuulesta temmatuiksi perättömiksi osoitettuja todisteluyrityksiä. Olen niitä korjannut ja heitellyt muiden sekaan omiksi vastauksikseni yli kymmenenä kommenttina.

Eräs jopa kateellisuudessaan ja pahansuopaisuudessaan väittää minua valehtelijaksi, kun olen luvannut luovuttaa kansanedustajan palkkani hoitotyönttekijöille enkä ole puhunut puhemiehen palkkiosta mitään. Miten olisin voinut, kun puhemiehisyyteen pääsystä tai joutumisesta ei ole voinut olla etukäteen pienintäkään tietoa. Vastasin kuitenkin tälle häpeämättömälle, että hän voi olla täysin rauhassa, jopa puhemiehen palkkio kuluu kyllä 42,5 % veronpidätyksen jälkeen kahden hoitotyöntekijän palkkoihin työnantajan maksujen kanssa.

Edelleen heitellään Timo Soinin EU:ssa oloa, vaikka kansanedustajuus katkaisi hänen siellä olonsa ja tilalla on jo varamies Sampo Terho.

Myös jatkuvasti ratsastetaan Teuvo Hakkaraisella tekemällä hänestä vaikka mitä pelleä, vaikka hän on rehellinen kansanmies, josta media vaan on yrittänyt leipoa kohujulkkista. Myös vedetään esiin poisnukkkunutta Tony Halmetta, niin kuin hänelläkin olisi jotain osaa tai arpaa tähän päivään.

Tietysti yritetään ratsastaa myös Jussi Halla-aholla ja hänen saamallaan tuomiolla rasistisesta lausunnosta, josta valitus on menossa korkeampaan oikeusportaaseen. Näin jopa antamaamme rasistisuuden vastaista julkilausumaakin on ruvettu riepottelemaan mukamas vähemmistöjä sortavana.

Joku yrittää viitata puhemiehen aseman tuomaan puolueettomuuteen, mutta se koskee vain puheen johtamista edsukunnassa, ei suinkaan muualla. Loistavan esimerkkinä on puhemies Niinistön arvovaltaiset puheenvuorot.

Soinin mukamas takinkäännöstäkin jaksetaan pauhata. Jos hän tosiaan ei olisi neuvotellut, mikä mekkala siitä vasta oliskaan noussut. Nyt hallitusneuvotteluissa sen sijaan löytyy vaikka kuinka paljon takinkääntäjiä.

Viimeisen puoluetukiäänestyksen lapsus vähennyksen ehdottamatta jäämisestä puhuttaa edelleen. Mutta eipä mikään muukaan puolue tehnyt vähennysehdotusta!

Kommentoimattomuuttanikin arvostellaan, vaikka niitä löytyy jo toistakymmentä, joskaan en ollut mukana alkuvaiheissa, koska on muutakin tekemmistä kuin istua jatkuvasti tietokoneen ääressä.

Päähuomio on melkein kääntynyt edustaja Gustafssonin pilkkamielessä tehtyyn heittoon Timo Soinista: Pyknikko mikä pyknikko. On arvosteltu omaan mainintaani Timosta pyknikkona, mutta asiayhteys ratkaisee. Esitän Timon Kretschmerin tyypittämänä joviaalina ja hyväntahtoisena, kun sen sijaan Gustafssonin takoituksena on mustamaalaaminen.

Blogin pää-asia useimmassa kommentissa jää varjoon. Sehän oli meidän PerusSuomalaisten ainutlaatuisuus, täydellinen riippumattomuus niin rahoittajista, etujärjestöistä tai kenestä tahansa muusta ja siten täydellinen vapautemme puolustaa yksityistä pientä ihmistä.

Ei kommentteja: