maanantai 30. toukokuuta 2011

Perussuomalaiset vielä esillä

Kerroinkin mennessäni viime viikon ryhmäkokoukseen miettineeni, etteivätpä median edustajat enää ole kiinnostuneet meikäläisistä, kun muut puolueet ovat tekemässä hallitusta. Erehdyin ryhmähuoneesta ja lehdistöstä, kun lopulta pääsiin oikeaan kokouspaikkaan, olikin käytävä täynnä toimittajia. He kärkkyivät tietoja ryhmässä olleesta Teuvo Hakkaraista koskevasta päätöksestä.

Tämän illan A-studiossa oli puolestaan puoli tuntia PerusSuomalaisten kansanedustajista ja taas ajattelin, että taisi olla viimeisen kerran, kun kerrottiin koko nykyisen eduskuntakauden ajasta ja puolueemme kujanjuoksusta hallitusneuvotteluissa ja niistä syrjäytymisestämme. Liekö enää tämän jälkeen mitää suurempaa mielenkiintoa meikämanneihin. Vaikka eipä tiedä, eivät näytä hallitusneuvottelutkaan kovin etenevän, jo yhdettätoista päivää on väännetty ja villoja on kertynyt vähänlaisesti. Demaritkin ovat suivaantumassa ja vaatimassa huomiseksi päätettäväksi talouslukuja pöytään. Olisiko sittenkin juuri demarien otettava komento käsiinsä ja lähdettävä muodostamaan hallituspohjaa keskiryhmien varaan.

A-sudion ohjelmassa seurattiin pääasiallisesti kahden vähän niin kuin kohujulkkiksemme eduskuntataivalta: Kike Elomaa, Juha Väätäinen. Pöydälläni muuten on juuri Juha Väätäisen kirja Kierros vielä varustettuna omistuskirjoituksella "Ystävälleni Anssille 17.05.2011 Juha Väätäinen".

Molemmat olivat mukana ryhmäkokouksissamme, puoluevaltuustossa ja kansanparissa toreilla ja turuilla. Hallitusneuvottelutilannetta seurattiin koko aja, ja Timo Soinin puheenvuorot kertoivat missä mennään, myös synkkä ilmoitus, ettemme voi olla takinkääntäjinä mukana Portugalin ja muun EU-tuen lahjoittamisissa. Hyvin myös Kike ja Julma-Juha ottivat tiedon vastaan, vaikka aluksi olivat samaa mieltä kuin koko ryhmämme, että hallitukseen on mentävä.
Mutta vaalilupauksia emme voineet pettää ja niin kasvamme korkoa tulevia varten. Ja hyvin on kansa vastannut nostamalla meidät jo kahdessa gallupissa suurimmaksi puolueeksi.

Ei kommentteja: