perjantai 27. toukokuuta 2011

Miksi meitä 500.000 vihataan

Olen usein toistanut, miten meistä smp-läisistä väitettiin, ettei meitä tuntenut ihmiseksikään muusta kuin lumeen jättämästämme jalanjäljestä. Mutta yhä edelleen näyttä olevan sama kaiku askelten, emme perussuomalaisinakaan ole saaneet ihmisarvoa, vaan kaikin tavoin meitä mollataan ja yritetään vähätellä. Viimeksi jopa eduskunnassa meille ahkeraan välihuutojaan osoitteleva Jukka Gustafsson on blogissaan heittänyt Timo Soinista: pyknikko mikä pyknikko. Ja nimittelyhän on aina yhtä asiatonta kuin on väitetty Teuvo Hakkaraisen neekeri-lausunnonkin olevan.

Lehdistö eli media yrittää jatkuvasti painaa ja etsiä mitä ihmeellisimpiä syitä mollaamiseemme. Ystämme Teuvo Hakkarainen on yritetty perussuomalaisena miehenä painaa maan rakoon. Kun ei enää saatu sanoja hänen suustaan, vedettiin esiin jopa 25 vuoden takaisia humalapäissä tehtyjä rikoksia. Tämä vain kuvastaa median epätoivoista yritystä mustamaalata meikämanneja ja valtavaa pettymistä, kun mikään ei auta. Kannatuksemme senkus vain päinvastoin kasvaa kohisten, jo kahdessa gallupissa vaalien jälkeen olemme ottaneet ykköspaikan yli 20% kannatuksella.

Olen päätynyt tämän ajojahdin aiheuttajaksi tietysti vanhojen puolueiden kannattajien hädän oman ruokkijansa joutumisesta taloudelliseen ahdinkoon rahavirtojen vähetessä.

Mutta on siinä sitäkin, että me uskallamme olla rehellisiä ja täydellisen riippumattomia mistään sidosryhmistä, kun kukaan ei ole meitä rahoittanut, olemme tulleet omillamme toimeen, nytkin olemme vaalienkin jälkeen ilman suuria puoluetukia velaton puolue. Siksi voimme täysin vapaasti puuttua ja tuoda esiin epäkohtia, joita ns. hyvinvointivaltiossamme riittää valitettavasti yllin kyllin. Ja tämä jos mikään on meidän perussuomalaisten vahvuutemme: uskallamme puolustaa tavallista suomalaista ja hänen oikeuksiaan: vaatia minimitoimeentuloon parannuksia, vastaavasti optioherrojen etuisuuksien kohtuullistamista, työkyvyttömien eläkkeellepääsyä vakuutuslääkäreiden vastarinnasta huolimatta, monien etuoikeutettujen ryhmien saalistuksen riisumista, byrokratian rattaissa muserrettujenihmisarvon ja ihmisoikeuksien palauttamista, yleensäkin kaiken tuottamattoman byrokratian vähentämistä, EU-lainatukien lopettamista jne. jne. jne.

Emmekä enää ole yksin, takanamme on yli 500.000 suomalaisen voimakas kannatus ajamaan oikeudenmuakisemaa Suomea.

Ei kommentteja: