sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Viikonloppuna vilskettä

Kun viikko sitten huudettiin Timo Soini presidentiksi ja ja juhlittiin Simo Riuttamäen 60-vuotispäivää, niin tänä viikonloppuna riitti toimintaa kotitanhuvilla ihan riittämiin.

Lauantaipäivälle oli osutettu kaksi kastetta ja lasten vanhempien vihkiminen sitä ennen, toinen on kuitenkin vain avioliiton siunaaminen, kun vihkiminen oli tapahtunut jo maistraatissa. Näin sain kastaa molemmat pienet pojat Arn Veini Viljamin ja Sisu Pojan oikein avioliitossa olevien vanhempien lapsiksi, vaikka alunperin lasten syntyessä vanhemmat olivat vielä avoliitoissa ja isät joutuivat suorittamaan tunnustamisen.

Sunnuntain osaksi lankesi messun suorittaminen Jämijärven kirkossa ja sen jälkeisten kirkkokahvien päälle Jämijärven veteraanikuoron arvokas 25-vuotisjuhla kuoron jäsenten ja yhdystahojen palkitsemisineen. Kuoro lauloi pariin otteeseen tietenkin myös Veteraanin iltahuudon. Sotaveteraaniliiton ansiomerkkejä annettiin usealle kuorolaiselle, kuoron viirejä saivat niin kuorolaiset kuin yhteistyökumppanit. Tilaisuuden huipennukseksimesiintymään saapui kankaanpään korsutöpinät. Kuoron kaikki kaikessa Veikko Jokela esitti historiikin ja Anni Mäkynen lausui Taipaleenjoen. Papillakin oli puheenvuoro.

Illalla vielä saimme olla Pauli Lanteen luona seuroissa puhujina Jari Koskelam kanssa. Niin että silleen kului viikonloppu.

Ei kommentteja: