sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Osasto Nakkilaan

Perästä kuuluu, kun Nakkilassa saimme olla perustamassa Erämajalla uutta Perussuomalaisten osastoa. Paikalla oli kymmenkunta nakkilalaista ja meitä kolme piiristä eli puheenjohtaja Seppo Torisava ja me kansanedustajat Jalosen Arin kanssa.

Pimeässä oli Erämajalle vaikea löytää, tahtoi usko loppua, piti välillä kysyä tienvarsitalostakin, mutta kyllä valaistu kokouspaikka, hieno hirsirakennus lopulta löytyi. Ja paikanpäällä vallitsi rakentava henki, Nakkilaankin pitää saada oma osasto, jotta ensi syksynä päästään kunnalllisvaaleihin, joissa edelliskerralla ei ollut lainkaan puolueen ehdokkaita.
Nyt tulee ja kovatasoisia useammastakin muusta puolueesta. Tiedot heistä julkistetaan seuraavassa Nakkilan kunnanvaltuuston kokouksessa.

Virta vie nyt oikeaan suuntaan, kansanvaltaisempaan Suomeen. Ja liikkuva äänestäjä on demokratian ritari, jopa Venättänmaallakin, kuten olemme nähneet. Manipuloinnista, vaaliväärinkäytöksistä ja pimittämisistä huolimatta valtaa pitänyt Putinin puolue sai merkittävän tappion ja hädintuskin puolia parlamenttipaikoista. Näin sielläkin yksinvallan haamu on toivottavasti väistymässä, niinkuin luutuneet asetelman meillä Suomessakin ovat vapautuneet ja kansa voi tehdä suuriakin poliittisia muutoksia, kuten viime vaaleissa on nähty.

Uusia osastoja on syntymässä myös muuallakin Satakunnan alueella. Viime kunnallisvaaleissa oli vielä turhan monta paikkakuntaa ilman perussuomalaisia ehdokkaita, ensi syksynä on tarkoitus saada rakentava vaihtoehtomme jokaiseen kuntaa.

Ei kommentteja: