perjantai 13. tammikuuta 2012

Tervetulotoivotus Timon vaalitilaisuudessa

HYVÄT YSTÄVÄT

ENSINNÄKIN OLEMME MITÄ ILOISEMPIA SINUN TIMO SOININ SAAPUMISESTASI
TÄNNE KANKAANPÄÄHÄN, JOSSA OLEMME SAANEET PITÄÄ SINUA VIERAANAMME USEITA KERTOJA JO AINAKIN PUOLISENTUSINAA KERTAA PIIRIKOKOUKSISSA JA VIIMEKSI NÄISSÄ VAALITAILAISUUKSISSA neljä vuotta sitten ennen eduskuntavaaleja ja sitten ennen kunnallisvaaleja, joissa nousimmeKpäässä viiteen valtuutettuun, viime
vuoden eduskuntavaaleihin emme sinua Timo saaneet, koska olimme siitä samaa mieltä, ettei käyntisi olisi tuonut lisäarvoa ja tärkeämpää oli vierailla toisilla paikkakunnilla.

Ja näin todella oli! Kankaanpäässä eduskuntavaaleissa kannatuksemme oli 2,500 ääntä ja peräti 37,2 %, kun koko maassa se oli 19,1%. Edellisissä kuntavaaleissa saimme 13,6%, koko maan lukeman oltua 5,4% ja neljän vuoden takaisissa eduskuntavaaleissa täällä tuli silloinkin hyvin ääniä 17,6%, kun koko maassa jäätiin 4,1%.

Nyt osaamme arvostaa sinun Timo saapumistasi suuresti juuri tänne Pohjois-Satakunnan sydämeen, jossa koko alueella puolueemme kannatuksemme on aina ollut parasta koko maassamme, viime eduskuntavaaleissakin koko Satakunta oli ykkösenä kaikista vaalipiireistä ja saimme pienestä vaalipiiristä huolimatta kaksi kansanedustajaa, jotka ovat täällä mukana, Ari Jalonen on tullut myös Porista.

Tänne tulosi varmistuttua, kun sinulla on aikaa kiertää vain yhtenäpäivänä yhdessä vaalipiirissä, kun olet todennut eläkeläisehdokkailla olevan aikaa vaikka millä mitalla, mutta esim. meillä kansanaedustajilla on omat sitovat työmme, niin tänne tulostasi sanoit, että totta kai eduskunnan varapuhemiehen kuntaan pitää tulla. Se on oikein ja varmasti taas tällä kertaa löytyy myös sitä nyt tarvittavaa lisäarvoa. Ja eilisestä Järvenpään koululaisten parissa pidetystä vaalipanelista alkoi se todellinen vaalitaistelu Sinua vastaan kohdistetuista täysin asiattomista
hyökkäyksistä, jotka herättivät nyt viimeistään koko kenttämme ja näin odotettavissa on Jytkyjen Jytky ja pääsemisesi 2. kierrokselle, jolla panoksia edelleen koventamalla on mahdollisuuksia myös voittaa koko kilpailu.

Näin toivotamme Sinut seurueinesi ja kaikki teidät rakkaat paikalliset ystävät lämpimästi
tervetulleiksi sieltä kovan lumipyryn keskeltä tänne lämpimään tupaan kuulemaan Suomen Soinin sanomaa ja tekemään hänestä maamme seuraavaa presidenttiä.

TERVETULOA!

Ei kommentteja: