perjantai 13. tammikuuta 2012

Kovaa peliä Pohjolassa

No tulihan se sieltä ja tästä se alkoi. Paavo Lipponen kovassa hädässään laukoi käsittämättömiä syytöksiään Suomen kansan valitsemia perussuomalaisten kansanedustajia vastaan mainiten nimeltä myös yhden fiksuimmista kansanedustajista tohtori Jussi Niinistön. Nyt pelataan kovilla korteilla, mutta taitaa jäädä Musta Pekka Paavon käteen. Mutta hätä on suuri ja kaikki keinot käytössä. Eiköhän tämä heitto Järvenpään koululaisten vaalipanelissa kääntynyt päinvastoin heittäjäänsä vastaan.

Jussi Niinistö pääsi kertaheitolla julkisuuden keskiöön äärioikeistolaiseksi leimaamisella. Itse hän sanoo olevansa enemmän vasemmalla kuin oikealla, mutta maanpuolustusasioissa puolustusvaliokunnan puheenjohtajana oikealla. Olemmehan perussuomalaisina nimenomaan Suomen asialla. Siksi olimme kannattamassa edullisen jo voimassa olevan puolustusaseen maamiinojen säilyttämistä, kun ei Venäjäkään ole niitä poistamassa. Siksi emme myöskään ymmärrä rynnäkkökivääreiden vähentämistä, kun mukana käyttäjien määrä pienenee. Eikö niitä voisi vartastoida tulevaa tarvetta varten.

Jussi Niinistö - kuten muutkin perussuomalalaiset - on täysiverinen kansanvallan kannattaja. Siksi hän syksyllä eduskuntakäsittelyssä vähennettäessä suoralla kansanvaalilla valitun presidentin valtaoikeuksia laukoi ottavansa varmistimen pois aina kuullessaan parlamentarismi-sanan presidentinvallan riisumisen yhteydessä. Siinä siis kansalta riistettiin kansalle kuuluvaa valtaa politikkojen itsensä käytettäväksi.

Jussi Niinistö itse asiasta kuultuna totesi tätä pöyristyttävää väitettä kommentoidessaan vedoten Lipposen korkeaan ikään tämän ehkä erehtyneen henkilöstä. Eikä tällaisen puheen pitäisi mitenkään kuulua prsidenttikamppailuun, kun Jussi Niinistö ei tässä vaalissa ole ehdokkaana. Hän tosin on Timo Soinin vaalipäällikkö kuten on ollut edellisissäkin presidenttivaaleissa, EU-vaaleissa ja eduskuntavaaleissa ja aina on tullut hyvää tulosta. Monissa kommenteissa odotetaankin tämän viimeisenkin ulostulon johdosta odotettavissa olevan JYTKYJEN JYTKY.

Ei kommentteja: