tiistai 20. marraskuuta 2012

Maanantaina oli muutakin kuin pelkästään seurat

Maakuntapäivä maanantai oli taas täynnä ohjelmaa ja tilanteita. Aaamuhierontaa oli aikaistettava, kaupunginhallituksella oli kokous, joka jatkui budjettikäsittelyllä.

Kankaanpään Sotaveteraaneilla oli vuoden yhdeksäs kokous. Viisitoista hallituksen jäsentä oli paikalla. Puheenjohtaja Paavo Kamppi johtaa puhetta oikein heittämällä kalvoja taululle, paperinenkin sityslista kyllä on. Asioita riitti parinkin tunnin ajaksi.

Ensimmäisessä puolueiden neuvottelukokouksessa ei juuri päästy puusta pitkään. Tuntui kuin vaalivoittajaa olisi haluttu hiillostaa ja hävinnneillä ei juuri ollut yhteistyöhaluja, vaikka kuntapolitiikassa ei ole erikseen oppositiota ja hallitusta niin kuin valtakunnan politiikassa, vaan kaikkien edustus on voimasuhteiden mukaan hallituksessa yhteistyötä tekemässä.

Kankaanpään Urheilijat tekee joka kotiin jaettavaa lehteä jouluksi päätoimittaja Jorma Hietamäki. Siihen hankitaan eka kerran niin jutut kuin ilmoitukset kaikkien jaostojen voimin, joten se ei ole ainoastaan yleisurheilujaoston kontolla. Siksi työkenttää senkin osalta on edelleen riittämiin.

Siioninvirsifiiliksistä kirjoitinkin jo edellisessä bogissa. Kyllä maakuntapäivään vipinää mahtui, mutta kyllä sitä riittää taas viikoksi eduskuntatyönkin tiimoilta.