tiistai 21. kesäkuuta 2016

Fimea - onko tehtäviensä tasalla

Fimea yrittää aina vain tehdä kaikkensa estääkseen sata kertaa Agan ja Voikosken happipulloja halvemman sairaalahapen saamisen. Eikö ole jo rikollista touhua. Kun Fimean selvityspyynnöt on täytetty ja analyysit tehty, niin aina tulee lisää uusia vaatimuksia. Haiskahtaa aika pahalta!
MOT on siirtynyt kesätauolle. Heti syksyn ensimmäinen ohjelma 6.9. on tästä Fimean käsittämättömästä jarrutuksesta. Muualla Euroopassakin lähinnä Latviassa ja Liettuassa generaattorihappi on käytössä ilman mitään ongelmia. Telkkarit silloin auki ja tämä Pellon ylilääkärin Teemu Taulavuoren juttua saa vapaasti jakaa!
Teemu Taulavuori
Fimea kävi aivan johtajan ja kahden yliproviisorin voimalla Pellossa tarkistamassa omatuotantoa, eli tulevaa lääkkeellisen hapen valmistusta. Kinkkistä prosessia oli kuvaamassa myös TV1/ MOT. Rooliini oli suorastaan pitää laitevalmistajan delegaatio, tarkastajat ja toimittajat erillään toisistaan mahdollisimman paljon ja omat joukot, eli terveyskeskuksen väki, keskiössä. Tämä ja koko päivä onnistuivatkin oikein hyvin. Yhtään "kriittistä" puutetta ei Fimea löytänyt. Toki puutelista tulee mutta täältä pesee.
Näytä lisää

TykkääNäytä lisää reaktioita
Kommentoi
Kommentit
Aarre Välimäki Tätä se on tulevaisuudessakin. Suuret lääkevalmistajat ovat elämän ja kuoleman valtiaita, pitävät parhaimpien lääkkeiden hinnat korkealla köyhien ulottumattomissa.
Rami Hakala Vaikea luopua lehmästä joka on lypsäny toisesta maailman sodasta asti.
Liisa Salmi Ihan kiskurihintoja.-Eikö maksukaton
täyttymisen jälkeen saa ilmaista happea?
Laskuja tulee vaikkei ole tehtykään lisäNäytä lisää

Anssi Joutsenlahti
Kirjoita kommentti…




















Ei kommentteja: