maanantai 20. kesäkuuta 2016

Investointeja riittää

Nyt riittää suuret investoinnit ainakin elokuuhun asti, jos ei tule jotain arvaamatonta ja äkillistä tarvetta koolle kutsumiselle.

Näin viimeinen kaupunginhallituksen kokous ennen kesätaukoa olikin jo riittävä, siksi suuria rahanmenoja on viime kokouksissa saatu aikaiseksi. Hyvä vaiko paha?

Tänään hyväksyimme nykyisen Lohikon palvelu-hoivakodin tilalle rakennettavan uuden rakennuksen keskustaan tulevaan kulttuuricampukseen loppusummaltaan 5,7 miljoonaan. Me tosin emme sitä rakenna, mutta sitoudumme vuokraamaan sen pitkäksi ajaksi rakentajan huolehtiessa myös rakennuksen ylläpidosta. Me puolestamme hoidamme vanhuspalvelut 60 hengelle.

Viime lauantainahan kaupunginvaltuuston kokouksessa puolestaan annoimme hyväksynnän 3,5 miljoonan lainalle, jolla rakennetaan uutta teollisuustilaa, josta on vuokrasopimus jo valmiina.

Tänään myös ratkaistiin pesäpallostadionin hiekkatekonurmen kohtalo. Se on osoittautunut siirtämisenkin osalta tarkoituksettomaksi, joten päätimme päästadionin hiekkatekonurmen lisäksi rakentaa aivan uuden hiekkatekonurmen myös harjoituskentälle ja sitä varten esitämme valtuustolle 80.000 euron lisämäärärahaa. Näin myös harjoituskentän huoltokustannuksissa saadaan aikaa myöten säästöjä. Vanha hiekkatekonurmi ollaan valmiita antamaan kyläkenttien käyttöön.

Ei kommentteja: