perjantai 17. kesäkuuta 2016

Perussuomalainen tuli ajallaan

Harvakseltaan, nykyisin vain kerran kuukaudessa ilmestyvä Perussuomalainen ilmestyi tänään. Meille Kankaanpäähän lehteä tulee jaettavaksi 5000 kappaletta. Monina edellisinä kertoina lehtilava on saatu vasta maanantaina ja siten viikon vaihteen jakaminen ei ole onnistunut. Asiasta on neuvoteltu myös päätoimittaja Matias Turkkilan kanssa ja pohdittu, miten posti saataisiin kulkemaan niin kuin sen pitää. Lehti näet painetaan torstaina ja saman päivänä se lähteen postin kuljetettavaksi.

Ilmeisesti Matias on nyt saanut jotain rotia, kun lehtiniput pitkän tauon jälkeen tulivat perille ajallaan. Sillä on sikäli merkitystä, kun jakelukanavat on laitettu kuntoon suuri viikonlopuksi. Muutenhan jako siirtyisi viikolla ja ensi viikon lopulla on peräti juhannus. Perjantain kuluessa saatiin liikenteeseen jo 4/5  koko satsista, joten enää on jäljellä tuhatkunta lehteä.

Lauantaina en pääse jakelemaan. Heti aamulla kello 10 on kaupunginvaltuusto. Tarkoituksena on kolmatta kertaa peräkkäin pitää ulkoilmakokous lauantaitorin yhteydessä, mutta ilmeisesti rankkasade ja ehkä peräti myrsky ajaa meidät ainakin säätiedotuksen mukaan sisätiloihin. Sitten on vielä uurnanlaskutilaisuus Jämijärvellä ja illalla vielä kello 21 käymme katsomassa Lapuan tuomiokirkossa laulunäytelmän Huutolaistytön laulu.

Pyhänä sitten voi jaella loput lehdet. Nyt lehti on tavallistakin näyttävämpi, kerrotaan monisivuisesti ja runsain kuvin Lahden 700 henkeä keränneestä puolueneuvoston kokouksesta. Mukana on myös osa kokouksessa pitämästäni aamuhartaudestakin. Liitteenä on lisäksi Perusnaisten oma painoasultaan aikakauslehden muotoinen lehti. Hyviä lukuhetkiä on tarjottavissa monille pää-asiassa kankaanpääläisille, osa voinee riittää Jämijärvellekin!

Ei kommentteja: