sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Messua ja markkinaa

Pyhäpäivälle riitti taas kerran menoa, kyllä myös sen varsinaista tarkoitustakin oli pyhän pyhittämistäkin. Länsi-Porin seurakunnassa vietettiin jokasyyskesäistä Herättäjän-päivää: Messu kirkossa, Siioninvirsiseurat seurakuntakeskusessa. On muuten Juhani Roppanen todella lahjakas ja taitava kanttori. Tuli vain mieleen ja taisin siitä mainita myös liturgina toimineen kirkkoherra Kari Erkkolan vaimollekin, että kun Juhani soitti ja lauloi kuolleiden kiitokseksi Mun kanteleeni kauniimmin taivaassa kerran soi, että miten vielä kauniimmin sen voi edes taivaassakaan esittää. Kyllä porilaiset saavat olla tyytyväisiä ykköskanttoristaan kuten tietysti paljosta muustakin.

Poikkesimme sitten seurojen jälkeen niin Porin silakkamarkkinoilla kuin Noormarkun markkinoilla, jossa oli Perussuomalaisten oma telttakin ja monia tuttuja eri alojen yrittäjiä, joiden kanssa oli rakentavaa vaihtaa kuulumisia. Olivat tyytyväisiä markkinatulokseen, vaikka säät eivät nyt olleetkaan kaikkein suosiollisimpia.

Illalla vielä ryhmäkokous ja lenkinpoikanen. Suomen yleisurheilulla menee aina vaan huonommin, häviöt Ruotsille sekä miehissä että naisissa ja jopa miesten keihäänheitossakin.

Ei kommentteja: