perjantai 16. joulukuuta 2016

Timottaa

  1. Tänään Timo Soini oli taas tapansa mukaan vakuuttava Pressiklubissa. Mutta sain tavata hänen aivan toisissa ympyröissä, sillä hän oli ainoa hallituksen ministeri Venäjän vastaanotolla Tehtaankadulla.

  2. Venäjän Federaation Suurlähettiläs Alexander Y. Rumyantsev järjesti lähetystössään pikkujoulu-vastaanoton ja kutsua oli noudatettu runsaslukuisesti, tosin yhden ainoan ministerin lisäksi en nähnyt kuin yhden ainoan kenraalinkaan meidän Kankaanpään pojan Markku Myllykankaan. Mutta hyvä näin että oli sekä ministeri ja kenraalikin paikalla. PS:n kansanedustajista oli mukana ulkoasianvaliokunnan jäsen Tom Packalen.
    Timon kuntoa kysyttäessä hän näytti takkiaan, miten siinä vatsan kohdalla on väljyyttä, hyvään suuntaan siis ollaan menossa.

  3. Tampereen junassa pääsin jututtamaan toista varapuhemiestä Arto Satosta, joka on siis samalla pestillä kuin itse olin edellisessä eduskunnassa. Hän kertoi eduskunna kovasta loppukiristä, joka on aina näin budjetin valmistamisessa jouluksi. Yhtenä aamuna oli istuttu klo 5 asti aamulla.
  4. Timo Soini Pressiklubissa: Osallistun helmikuussa Trumpin rukousaamiaiselle
    msn.com

Ei kommentteja: