lauantai 5. toukokuuta 2012

Tiedotusta entrataan

Ilmatilan hallinta on merkittävä etulyönti, varsinkin vaalitaisteluissa. Ilmaveivi se vasta on poikaa myös politiikassa.

Viime eduskuntavaalien alla PerusSuomalaiset ottivat johtoaseman aiemmin ekana olleilta vihreiltä nettikeskusteluissa ja ihan sponttaanisti, ilman mitään johdettua suunnitelmaa tai kampanjaa. Kannattajamme vaan ymmärsivät netissä näkymisen merkityksen. Kaikki olimme aktiivejä, itsekin niin blogaajana kuin facebookissakin.

Nyt PerusSuomalaiset ovat ryhtyneet oikein suunnitelmalliseen nettikeskusteluiden hallintaan Matias Turkkilan valinnan myötä. Hänellä on alan kokemusta, jos mikäli mahdollista, niin enemmän kuin kenelläkään toisella. Ilman pennin pyörylääkin hän on perustanyt ja ylläpitänyt laajalti mielenkiintoa herättänyttä Hommafoorumia, toiminut BBC:n tehtävissä Lontoossa, ollut monien ehdokkaittemme vaalipäällikkönä ja antautuu nyt PS:n tiedotuksen vetäjäksi.

Tavoitteena on saada PerusSuomalaisten verkkosivustosta  Suomen seuratuin poliittinen sivusto. Tähän on kaikki mahdollisuudet. Miten muuten mahtaa muilla puolueilla olle hoidettuna tämä asia. Tulee ainakin oman puolueemme asiat ja myös eduskunnassa suorittamamme vakava kansaa puolustava työmme näkyviin. Nythän median julkisuuteen yltävät vain edustajiemme kaikenlaiset ylilyönnit ja kohu-uutiset.

Samalla kun verkkosivumme laitetaan ensiluokkaiseen kuntoon uudistetaan myös Perussuomalainen-lehteä. Matiaksesta tulee päätoimittaja, eduskuntatoimittajaksi entinen TV3:n uutisankkkuri Seppo Huhta. Toimittajina jatkavat kokopäiväisesti tähän asti vain osa-aikaisina olleet Harri Lindell ja Mika Männistö. Muutakin lisähenkilöstöä on kaavailtu otettavaksi.

Hyvältä näyttää - jo on aikakin satsata tiedotukseen - otetaan vaan ilmatila taas hallintaamme!