maanantai 27. elokuuta 2012

Kolkyt

Eilen sunnuntaina kunnallisvaaliehdokkaittemme kokouksen jälkeen kirjoitin ehdokasluvun nousevan jo kolmannellekymmenennelle. Tänään voisi hyvin sanoa ehdokkaita olevan jo täydet kolmekymmentä. Ehdokaspaperit tuli kolmelta ja loput viisi kolmeenkymmeneen on jo tiedossa, että silleen.

Sofia Latvajärvi os. Kuuskoski laittoi myös tuulemaan. Kun kokouksessa puhuttiin oman facebook-sivuston aukaisemisesta, niin heti tänään se on tosiasia. Fanejakin on näin lyhyellä varoitusajalla jo yli puoli sataa. Lisää faneja mahtuu ja tietoa on hyvä levittää. Ja tietysti kirjoittaa kuulumisa sivustolle. Facebookista sivut löytyvät nimellä Kankaanpään Perussuomalaiset - Kuntavaalit 2012 - ryhmä.

Huomenna tiistaina ollaan Savonlinnassa eduskuntaryhmän kaksipäiväisessä kokouksessa. Varmasti myös lehdistö ja televisiokin ovat paikalla kuten männäviikolla myös muiden puolueiden ryhmäkokouksissa.

Pitää yrittää puhutella Timoa teiksi, jotta saadaan hänet näyttäytymään myös Kankaanpäässä, kun hän kuitenkin on syyskuun 15. päivä naapuripitäjässä Siikaisissa 70-vuotispäivillä. Sanoihan Timo presidenttivaalien alla Kankaanpäässä vieraillessaan kovalla lumipyrykelillä, että tottahan hänen pitää käydä varapuhemiehen paikkakunnalla. Tottahan toki kuntavaalienkin alla, kun meillä on tällainen määrä ehdokkaita, ties minne asti lukumäärä lopulta nousseekaan. Viime kerralla muuten ehdokkaita oli 14. Parannus on siis jo nyt yli kaksinkertainen.