lauantai 14. toukokuuta 2011

13. päivä ja perjantai

En ole taikauskoinen ja vasta jo vuorokauden lopussa huomasinkin tämän perjantaipäivän olevan toukokuun 13. päivä, jonka pitäisi olla huonoa onnea tuottavan. Meille PerusSuomalaisille tämä päivä on ikimuistettava, kun tämän hetken todellisuus näyttää meille opposition paikkaa maamme politiikan tekemisessä.

Niin hallituksessa kuin oppositiossakin ovat omat hyvät ja huonot puolensa, mutta mieluimmin mekin todella - niin kuin aina muistutamme - vaalien ainoana voittajapuolueena olisimme olleet hallituksessa. Vakavasti myös neuvottelimme sinne päästäksemme, mutta mahdoton osoittautui mahdottomaksi, meidän Portugalin ja muiden EU-tukien vastustamisemme kansan tahdon mukaisesti osoittautuivat Jyrki Kataiselle ja miksei Jutta Urpilaisellekin liian kovaksi palaksi ja niin meidän työnnettiin syrjään, vaikka Timo Soini itse se ensimmäisenä toikin julki.

Tänään yksimielisessä eduskuntaryhmämme kokouksessa Timo selkeästi toi esiin kantamme ja tähän meidän kannaltamme ei-toivottuun lopputulokseen johtaneet neuvottelut. Kun ei niin ei.

Meillä ei ole mitään mahdollisuuksia lipsua ehdottomasta vastustuksestamme EU-tukien suhteen. Erittäin selvästi koko vaalikamppailun ajan toimme esiin tämän kannanottomme. Sen myötä myös puolueemme kannatus hyppäsi aina uudelle tasolle, ensimmäisen kerran vuosi sitten Kreikan tukia vastustaessamme gallupit näyttivät ensi kerran yli 10%, Irlannin paketin aikoihin nousimme taas uudelle tasolle eli yli 15% ja lopulta vaaleissa saimme tämän saman linjan johdonmukaisena seurauksena 19%, vaikka tietysti siihen oli monia muitakin oikean poliitiikkamma aiheuttamia tekijöitä, niin EU-vastaisuutemme tukien kieltämisessä ja EU-liittovaltiokehityksen vastustamisemme sittenkin olivat tärkein aihe JYTKYLLEMME!

Emme voi pettää äänestäjiämme emmekä ole rehellisinä suomalaisina ja suomalaisuuden puolustajina mitään takinkääntäjiä. Eivät ne ministerinsalkut niin haluttuja saa olla, että hintaan mihin tahansa niitä hamuaisimme, vaikka hyvin tiedämmekin pääasiassa vain hallituksesta käsin voitavan vaikuttaa asioiden päättämiseen. Näin haluamme tuoda maamme politiikkaan myös uskottavuutta, äänestäjät voivat luottaa ehdokkkaittemme lupauksiin.

Ei kommentteja: